in

Noile piese FM-Parts, pentru protecția motorului tău!

FM-Parts este noul brand FM Racing Romania de protecții si accesorii moto. Majoritatea pieselor sunt desenate si produse în România. Iata cateva dintre aceste accesorii si protectii pentru enduro FM-Parts.

Fm-Parts Oil Helper este ajutorul de nadejde pentru schimburile de ulei la motocicletele KTM si Husqvarna, acesta se infileteaza in capacul de ambreiaj si prin el se toarna uleiul, Oil Helper este realizat din aluminiu si are un O-ring pentru o etansare perfecta.

Spune adio mizeriei din rezervorul de ulei cu protectia Fm-Parts Oil Tank Guardian. Desenata si realizata in Romania. Este construita din plastic dur, protectia inveleste busonul si capatul rezervorului de ulei. Compatibila cu toate modelele TPI KTM si Husqvarna.

Protectia de TPS FmParts este realizata pe CNC dintr-un singur bloc de Aluminiu T 6061, un aliaj de aluminiu cu magneziu si siliciu. Dupa freazarea piesei aceasta este tratata chimic si anodizata, toate procesele fabricatiei si desenul piesei sunt realizate in Romania. User Lifetime Warranty, Garantie pe viata! 

Kit complet de ventilator pentru motociclete KTM – Husqvarna 2017-2020.

Kit-ul de ventilator contine : 

  • Ventilator OEM Spal
  • Releu ventilator KTM/Husqvarna
  • Suport Ventilator KTM/Husvarna
  • Suruburi ventilator
  • Nituri ventilator 

La cerere se poate adauga si buton on/off pentru acest kit de ventilator.