in

MasterBike.ro taie preturile la echipamentele de enduro!

In limita stocului disponibil, magazinul MasterBike.ro a pregatit pentru dumneavoastra preturi imbatabile la protectiile pentru enduro! Noi am selectat genunchierele Thor Force, cotierele UFO si ochelarii Scott. Restul produselor pot fi gasite pe pagina magazinului: www.MasterBike.ro

knee-guards-genuchiere-thor-force

Incepem in a va prezenta genunchierele Thor Force. Intodeauna gasirea genunchierelor perfecte este un mare chin si asta o spunem din experienta proprie! “Pana in momentul de fata nu am gasit la un buget decent un produs pentru protectia genunchilor in care sa ma simt bine, sa nu fiu incomodat pe motor. Asta pana nu am incercat genuchierele Thor Force disponibile la MasterBike. Pur si simplu uiti de ele datorita sistemului de pivot dublu ce imita miscarea anatomica a genunchiului, iar designul asimetric asigura un confort maxim!

cotiere ufo

Urmatorul produs la care ne-am oprit sunt cotierele UFO. “Simple, usoare si comfortabile!” Iata cat de simplu poate fi caracterizat un produs cu o eficienta maxima.

ochelari enduro scott

Nu am putut trece cu vederea, ochelarii Scott Recoil. Stim cat de importanta este o lentila anti-aburire, iar lentila Scott TruView isi face pe deplin treaba! Mai mult, ochelarii protejeaza 100% ochii de razele UV!

masterbike banner 720x241 1

Pentru a beneficia de preturile speciale, 330 LEI pentru genunchierele Thor Force, 125 LEI cotierele UFO si 140 LEI ochelarii Scott Recoil este destul sa intrati pe pagina de contact a magazinului MasterBike (www.masterbike.ro/contact) sau sa trimiteti un email la adresa office@masterbike.ro sau la numarul de telefon 0721356282 in intervalul orelor 09-17 de Luni pana Vineri.