in ,

CFMOTO CFORCE 110, un mini-ATV manevrabil si distractiv – CADOUL perfect de Mos Nicolae pentru copilul tau!

CFMOTO CFORCE 110 este un mini-ATV care dispune de caracteristici de siguranță avansată pentru a permite o experiență de riding care minimizează riscurile de accidentare pentru cei mai tineri piloți.

Dacă doriți să îi faceți copilului dumneavoastră o surpriză plăcută de Moș Nicolae, nicio altă „jucărie” nu ar fi mai potrivită decât CFORCE 110, o alternativă outdoor de distracție maximă pentru cei mici. Modelul este disponibil în promoție de Moș Nicolae cu 10% discount pe ATVROM!

CFMOTO păstrează lucrurile simple pentru noua sa gama de ATV-uri pentru copii, încercând să fie în top în termeni de valoare, performanță și caracteristici de siguranță. Cele două modele – CFORCE 110 pe benzină, urmat de versiunea electrică CFORCE EV110, sunt concepute cu inginerie înalta, la standardele prezentului.


CFORCE 110 reprezintă o modalitate excelentă pentru cei mai tineri piloți de a porni în fascinanta lume a off road-ului. Călătoria pe 4 roți trebuie să fie nu doar distractivă, ci și sigură, iar modelele de ATV-uri CFMOTO pentru copii nu fac compromisuri.


CFORCE 110 ridică ștacheta pe segmentul de mini-ATV și se distinge printr-un look sportiv, performanță puternică, frânele pe discuri și un întreg portofoliu de featuri de siguranță, inclusiv o funcție unică geofence.

Acest ATV 110cc are cursa suspensiei mai mare, frâne hidraulice și un ecran 3.5 inci LCD. O aplicație compatibilă cu smartphone-ul le permite părinților să monitorizeze locația și starea vehiculului, iar un perimetru de riding arbitrar poate fi stabilit până la 400 metri. Când limita este depășită, smartphone-ul dă un semnal și viteza vehiculului este limitată.

Alte dotări de siguranță constă într-o prindere magnetică, un limitator de viteză reglabil, lumină de frână cu LED și lumină de zi cu LED.

Rezervorul lui CFORCE 110 are o capacitate de 6,4 litri. Vehiculul atinge o viteză maximă de 42 km/h, este propulsat de un motor monocilindric, SOHC, cu injecție de combustibil și dispune de pornire electrică.