in ,

BREAKING NEWS! KTM isi schimba importatorul in Romania! AUTHENTIC SPIRIT devine astfel importator KTM, HUSQVARNA, GASGAS

Iata ca am primit si comunicatul oficial, venit de la KTM Sportmotorcycle GmbH, acela in care anunta ca in Romania vom avea alt importator a marcii KTM. Asadar Authentic Spirit de la 1 Iulie, devine noul importator KTM in Romania.

KTM Sportmotorcycle GmbH trece in acest moment printr-o  faza de reorganizare in Romania, facand echipa cu un nou distribuitor partener. Prin urmare, dorim sa va informam ca dupa ani de colaborare buna si de incredere, caile KTM si EXPERT TEK CONSTRUCT SRL se vor separa de comun acord.

 

Iata cuvintele lui Oliver Goehring, directorul KTM:

“Vom continua sa lucram cu placere la standardele noastre obisnuite, de inalta calitate, pentru a va oferi cele mai noi “Ready to Race” trenduri de motociclete. Din 1 Iulie 2021, vom incepe cu energie noua, alaturi de noul nostru importator AUTHENTIC SPIRIT. AUTHENTHIC SPIRIT va fi primul dumneavoastra punct de contact in tot ceea ce priveste produsele KTM in Romania, fie ca este vorba de vanzari de motociclete, piese, accesorii, articole de imbracaminte sau cazuri de garantie.

Cu scopul de a extinde reteaua de dealeri KTM pentru o accesibilitate mai usoara la produsele KTM in toata Romania, garantam in continuare abordarea noastra de servicii premium, precum si multe evenimente interesante care vor urma. Masurile de service includ, de asemenea, disponibilitatea atelierelor la nivel national pentru a asigura intretinere de inalta calitate a motocicletelor KTM direct de catre mecanici certificati KTM, astfel incat KTM poate garanta calitatea sa de prima clasa clientilor sai romani.

Vrem sa ii multumim lui Dan Tatoiu si echipei lui de la EXPERT TEK CONSTRUCT SRL pentru angajamentul si contributia lor de lunga durata, construind brand-ul KTM Sportmotorcycle in Romania si le dorim toate cele bune in viitoarele lor eforturi.

Asteptam cu nerabdare inca multi ani de succes cu noul nostru partener de distributie AUTHENTIC SPIRIT.”

Deci, acum noile motociclete KTM pot fi achizitionate direct de la AUTHENTIC SPIRIT bineinteles alaturi de celelalte doua braduri, Husqvarna si GasGas!