in

Sneek peak! A început White Friday! Bucură-te de aventură pe atvrom.ro!

Intră rapid pe site și vezi ce surprize a pregătit ATVRom pentru iubitorii de aventură și senzații extreme. Stocurile sunt limitate!

”Te-ai plictisit de aglomerație? Ia-o pe drumul tău !”, este mesajul campaniei de White Friday, în 2023. Provocările pentru rideri se țin lanț, iar ofertele sunt cu miile în perioada 10 – 13 februarie pe atvrom.ro.

Îți dăm și câteva ponturi, poate îți sunt de folos. Dacă-ți plac ATV-urile sau SXS-urile, atunci trebuie să știi că discounturile depășesc 1000 euro. Dacă iubești aventura pe două roți, aici surprizele sunt și mai mari, discounturile ajung până la 2001 euro. Mai mult decât atât, unele motociclete de enduro, pe lângă reducerile de preț, au și câte un voucher în valoare de 1000 de euro, pe care îl poți folosi pentru achiziția de echipamente și accesorii.

Un alt pont este că, gama CFMOTO va avea, în White Friday, 5 ani GARANȚIE. Nu au fost uitați aventurierii care iubesc roadsterele, nici pasionații de vară, de soare, apă și skijet-uri, și nici cei care aleg eficiența în trafic și preferă scuterele. Aruncă-ți un ochi și pe accesorii, au până la 20% reducere, iar echipamentele până la 30%.


4 zile de oferte, 4 zile de cumpărături, 4 zile în care să-ți iei tot ce ai nevoie pentru plimbările tale, la prețuri deloc de neglijat. Ca de fiecare dată, ATVRom își anunță clienții că vor avea o experiență unică pe site, mai ales că, de curând, au venit cu o platformă nouă și mult îmbunătățită.

”Garantăm clienților noștri seriozitate, un site ușor de folosit, promoții și oferte din plin. Ne așteptăm, ca de obicei, la o perioadă destul de aglomerată, dar îi asigurăm pe clienții noștri că ne vom ocupa de fiecare în parte, chiar dacă nu reușesc toți să ia legătura cu un reprezentant vânzări. Îi asigurăm pe toți cei care plasează o comandă că vor fi contactați telefonic, iar în cel mai scurt timp, revenim pentru finalizarea tranzacției”, ne asigură directorul de vânzări ATVRom, Mircea Comana.

Așadar, White Friday în weekend, îți urăm spor la cumpărături!
De White Friday, alege să mergi pe drumul tău!