in

RESULTS. Schimbari de lideri la Hard Enduro Poiana Rusca! Dieter Rudolf are 28s avans in fata lui Jozsa Norbert!

Schimbari de situatie astazi la Hard Enduro Poiana Rusca – CLASA PRO: Jozsa Norbert Levete (GASGAS), cu toate ca a ajuns azi primul la finish, a fost prins din spate de Dieter Rudolf (KTM), pilotul austriac depasindu-l cu doar 28 de secunde! Pe podium urca acum de pe 5 pe 3 si Ervin Kovacs (GASGAS)!

Foto: FRM.ro

In Top5 intra acum si Ciprian Codrut Furtuna (GASGAS) si Varga Zsolt (HUSQVARNA).

Foto: FRM.ro

Rezultatul bataliei clasei Veterani, dintre Stroisteanu Bart (GASGAS) si Zdenek Cyprian (KTM) se pare ca are deja un lider bine detasat. Zdenek a pus azi 19 minute avans in dreptul sau. Am vorbit si cu Bart: “Omul e racheta, are alt ritm, mai ales cand vine vorba de traseu virajat si rapid. Cand avem traseu greu, pot sa ma tin de el, ba chiar sa-l depasesc, dar acum ca sa-l depasesc as zbura mai repede decat ingerul meu pazitor!”

Foto: FRM.ro

Deci clasamentul clasei VETERAN ramane acelasi, Zdenek, Bart si Florea Nicolae.

La FETE, Mares Alyssia Maria trece prima linia de finish, cu 8 minute mai repede decat Joanna Paluch. Mares Celine este la putin peste 1 minut fata de locul 2. Aici trebuie sa mentionam si faptul ca Grigoras Maria este inscrisa la clasa HOBYY, ea fiind neoficial, cea mai rapida dintre fete!

Foto: FRM.ro

Schimbari de situatie avem si la EXPERT. Totusi Klimek Bartolomej (KTM) ramane lider, dar de omul de care prea putin am scris, dar ii recunoastem talentul, este Raul Gadola (HUSQVARNA)! Nu e usor sa tii aproape de tinerii astia de la expert! Horvat Szilard (GASGAS) incheie ziua pe 3, la 2 minute in spatele lui Raul.

Tot la clasa EXPERT il avem si pe Sebastian Grosu, care acum gusta pentru prima data traseul clasei EXPERT. “Pentru prima data la B… parca am luat o de la capat, complet alt ritm, complet alt grad de dificultate… trebuie sa-mi recalibrez mersul, ma obisnusem cu C-ul, span 70% si cateva urcari mai greute, dar este incomparabil… simti ca te dai intradevar la hardenduro! Maine dupa cum am calculat sper sa mai castig niste pozitii in clasament!”

Foto: FRM.ro

Nistor Ovidiu Iulian (GASGAS) este cel mai rapid pilot al clasei C! Pe 2 il avem pe David Ionut (KTM) iar podiumul il completeaza Zurek Radim (KTM)