in

RESULTS. Hard Enduro Poiana Rusca – PROLOG. Jozsa Norbert Levente, cel mai rapid pilot!

Zi scurta la Hard Enduro Poiana Rusca, iata si rezultatele PROLOGULUI.

Pilotii au avut un traseu mai scurt, iar cel mai rapid rider al zilei este Jozsa Norbert-Levente (GASGAS), pilotul Master Bike Cluj. Norbi a scos 4minute si 46 de secunde, el plecand de pe locul 14!! Probabil acceleratia i-a ramas blocata de la start!

Pe 2 vine Hankus Dawid Marcin (KTM) cu 4 secunde mai lent decat Norbi, iar o revenire de care ne bucuram, David Cyprian (KTM) este pe 3, cu 8 secunde in spatele liderului. Timpii au fost foarte stransi, diferenta de timp dintre Norbi si locul 11 find sub 1 minut! Maine e ziua decisiva!

Batalie mare se da si la clasa VETERAN, Zdenek Cyprian (KTM) il are in spate pe Stroisteanu Bart (GASGAS) la doar 32 de scunde! Se anunta maine o batalie ghidon la ghidon intre acesti doi super-veterani, daca putem spune asa, pentru ca Zdenek si Bart scot timpi de podium la EXPERT!!

Clasa EXPERT este condusa de Klimek Bartolomej (KTM) urmat de Wisniewski Konrad (KTM), iar pe trei vine Gyorfy Alpar (KTM). Toti la cateva secunde unul in spatele celuilalt.

Clasa HOBBY il are ca lider pe Thybring Nicolaj Hessellund (HUSQVARNA) urmat de doi piloti ai clublui Black Riders Sibiu, Nistror Ovidiu Iulian (GASGAS) si Vinersar Cristian Vasile (GASGAS).

Paluch Fucik Joana castiga clasa FETE urmata de surorile Mares, Celine si Alysa Maria.