in

Jozsa Norbert se dezlantuie si castiga Hard Enduro Poiana Rusca 2021! Dieter Rudolf pe 2, Ervin Kovacs pe 3.

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente (GASGAS) castiga Hard Enduro Poiana Rusca 2021, dupa o batalie stransa cu Dieter Rudolf (KTM)! Iata evolutia pilotului sustinut de Gas Gas Romania in cateva cuvinte:

Foto: FRM.ro

“De data asta m-am dat fara frica de a face pana, am trecut pe mousse. Traseul fiind foarte uscat, am avut grip suficient. Ieri am avut o batalie stransa cu Dieter Rudolf. Toata ziua ne-am dat impreuna, in final el avand un avans de 28 de secunde, chiar daca eu am fost primul la finish.” declara Norbi pentru Zona Enduro.

Foto: FRM.ro

Chiar daca astazi ziua a fost mai scurta pilotul Norbert a reusit sa isi lase in urma adversarul. “Astazi, pe a doua urcare de clasa PRO l-am prins din urma pe Dieter, apoi vreo 10-15 minute l-am simtit in spatele meu dupa care am reusit cumva sa ma distantez de el. In final, am fost mai rapid cu 2 minute decat el si am reusit sa castig si cursa. Motocicleta, din nou, s-a comportat impecabil, fara nicio problema! Ne vedem la Hard Enduro Targu Neamt, urmatoarea cursa unde o sa iau startul! Multumesc tuturor celor care ma sustin, Master Bike Cluj si Gas Gas Motorcycles Romania – ATH MOTO, Szinker SRL, L&A, 3Aimpex,  NILS Oil Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics,  ServiceSuspensii.ro, Forma, CZ Chains Romania si EnduroExpert.”

Foto: FRM.ro

Podiumul il completeaza tot un pilot Master Bike Cluj, tot un pilot care si-a pus increderea in GasGas, Ervin Kovacs, el fiind in ascensiune pe toata durata cursei!

Foto: FRM.ro

Pe 4 avem tot un GASGAS, pilotat de Ciprian Codrut Furtuna, pilot sustinut de Moto24.ro, iar in Top5 intra pilotul NordicaMoto – Varga Zsolt (HUSQVARNA).