in

Haiduci in Bucovina – Master Bike Cluj pe podium, de la mic la mare

Saptamana trecuta echipa Master Bike Cluj (www.masterbike.ro) a dominat podiumurile Hard Enduro Bucovina, o cursa care zice-se ca ar fi fost una fara cusur!

MASTERBIKE CLUJ ENDURO TEAM

Incepem cu Vlad Mihu, noul pilot adus de Master Bike Cluj, un pilot cu mare potential. “Am avut zone de viteza si paraie foarte solicitante. Intreaga cursa m-am “batut” cu Viorel, coechipierul meu, iar pe final am mers fara greseala reusind sa ma indepartez de el. Mi-a placut foarte mult cursa si cu siguranta revin si la anul!

VIOREL COSTIN, MIHU VLAD

Viorel Costin in prima zi de cursa a dat de probleme tehnice, cauciucul sarindu-i de pe rimlock. “Am terminat pe 4 prologul, mi se invartea janta in cauciuc.” Duminica, Viorel nu a reusit sa gaseasca ritmul potrivit din cauza unor probleme la motocicleta, dar tot a reusit sa prinda podiumul, terminand pe 3.

rogojan emanuel - HEB4 -

La clasa PRO, Rogojan Emanuel a fost doar la 1 minut si cateva secunde diferenta de locul 1, deci o clasare pe locul 2 de data aceasta pentru pilotul din Baia Mare. “A fost o cursa bine organizata cu un traseu distractiv. La Prolog m-am calificat pe prima poziție. In ziua cursei am ajuns primul la finish, dar am fost depasit din spate ca si timp. Multumesc pentru sustinere Quickmobile, Masterbike, PieseKtm.ro, MPS Logistics, ServiceSuspensii.ro, Chiromed.ro, OutsiderRacing.

STROISTEANU BART - HEB4 - PROLOG

Lasand la final castigatorul clasei Veterani, cu un timp total demn de clasa PRO, Stroisteanu Bart ne-a declarat: “Organizare la superlativ, oameni faini, traseu marcat impecabil, cronometru profi, premii in bani, practic nu s-au zgarcit la nimic si au facut totul ca lumea sa nu duca lipsa de nimic si sa fie perfect. Ca si traseu ma asteptam la ceva mai hard, dar probabil asa au ales ei sa poata termina toata lumea cursa.