in

Extreme Enduro-ul se muta de la Erzberg la Carpath Enduro in acest week-end

Toata suflarea lumii selecte a Hard Enduro-ului se muta la Predeal in acest week-end pentru editia 2017 a fostei curse Hard Enduro Piatra Neamt, actuala Carpath Enduro.

Spectacolul va fi unul garantat, mai ales ca dupa Erzberg intreaga “lume buna” a acestui sport si-a inceput deplasarea la Predeal. Iata si de ce:

 

Billy Bolt – tanarul din UK vine cu o pofta nebuna pentru victorie, mai ales are de confirmat pozitia a saptea din numarul riderilor ce se pot lauda cu terminarea cursei de pe Muntele de Fier! Totusi, Bolt vine dupa o accidentare urata ce a necesitat interventie chirurgicala, deci forma maxima nu a fost atinsa la Erzberg… sa dea 110% la Predeal?

Urmatorul mare favorit si potential castigator al Carpath Enduro este Travis Teasdale. Dupa ce la King of the Hill Hard Enduro a facut un show exceptional pe circuitul de Super Enduro impreuna cu Wade Young, Sud Africanul revine la Predeal pentru a-si confirma talentul. Inca neobisnuit cu solul romanesc, Travis este unul din favoritii nostri la marele premiu pus la bataie de organizatori!

Xavi Leon. Un veteran al cursei putem spune. Anul trecut a dus o batalie crancena cu Alfredo Gomez, campionul en-titre. Cu sete de victorie, spaniolul trebuie sa-si calculeze fiecare miscare pe parcursul celor 3 zile cursa pentru ca adversarii sunt de temut!

David Cyprian, deja nelipsit de la fiecare eveniment major, tanar, cu o rezistenta incredibila si cu un talent in continua crestere, inca de cand a inceput sa traga de gaz prezent la evenimentele organizate de ZEN World Extreme, Cyprian este pe val si noi il vedem cu siguranta pe podiumul clasei PRO.

Pol Tarrés cu siguranta o sa straluceasca daca traseul clasei PRO este unul extrem de tehnic! Locul 6 la Red Bull Minas Riders si al 11-lea ajuns la finishul ErzbergRodeo.

I-am last la final pentru ca putem spune ca ei fac oficiile de gazda, Jozsa Norbert Levente, Varga Zsolt, Ervin Kovacs, Alec Dumitrescu, Andrei Botoaca. Norbi deja m-a facut mandru ca il cunosc, cu un rezultat exceptional pe prologul Erzberg-ului dar si cu rezultatul final, pozitia 31 din 2000 de piloti!! La Carpath Enduro sper sa muste din adversari, iar pozitia cea mai inalta a podiumului sa ii revina, pentru ca o merita!

In lista pilotilor clasei PRO il avem si pe matinalul Dani Otil si din cate am vazut anul trecut ce minunatie de traseu este pregatit profesionistilor… sa speram ca Luni o sa-l vedem din nou la TV pentru ca mai mult ca sigur va avea ce povesti in inceputul emisiunii!

Asadar, Vineri de vedem la Predeal, locatia THE OFFICE LOUNGE pentru a asista la prologul Carpath Enduro 2017, apoi la un show inedit de TRIAL prezentat de CHEMTRADERS importatorul oficial al GAS GAS in Romania!

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial al competitiei Carpath Enduro.