in

Costin vs Loboz sau Walker vs Jarvis – enduroPANORAMA 2016

Dupa titlu poate ziceti ca aberam, dar daca stam sa calculam diferenta de varsta dintre Maciej Loboz, castigatorul clasei EXPERT la enduroPANORAMA si Viorel Costin, numerele o sa ne arata o mica asemanare intre mult experimentatul Graham Jarvis si lupul tanar Jonny Walker.

Viorel Costin - MasterBike.ro - enduroPANORAMA - Foto: Helga Landt
Viorel Costin – MasterBike.ro – enduroPANORAMA – Foto: Helga Landt

La enduroPANORAMA 2016, pilotul Master Bike Cluj, Viorel Costin a reusit sa tina aproape de Maciej Loboz, terminand pe locul secund o cursa de 4 zile cu 7 ore si 41 de minute de stat in scarite!

enduroPANORAMA a fost o cursa foarte solicitanta, cu piloti foarte bine pregatiti si cu un traseu pe masura! Am avut o lupta grea cu Maciej Loboz, dar in final am reusit sa termin pe pozita a doua, acesta fiind si cel mai bun rezultat al meu de cand ma dau cu motocicleta! Multumesc sponsorilor si clubului pentru sustinere!

Podium Clasa B enduroPANORAMA 2016
Podium Clasa B enduroPANORAMA 2016

Urmatoarea cursa pentru tanarul din Medias este la Cluj, Enduro Heniu (http://www.enduro-heniu.ro/) apoi Arsenal Park Hard Enduro, etapa a treia din Campionatul National al Romaniei de Hard Enduro. “Acum, ma pregatesc pentru Enduro Heniu, apoi la Arsenal Park vreau o clasare cat mai buna pentru a-mi consolida pozitia in clasamentul general al campionatului.”