in

Agonie si extaz in echipa Adventure Ride – Viking Pruszynski la enduroPANORAMA

Vikingii au demonstrat inca odata ca Hard Enduro-ul e punctul lor forte, de data aceasta la enduroPANORAMA 2016. Cei doi razboinici trimisi in lupta au fost Varga Zsolt si Alex Dumitrescu. Din pacate, doar Alex a dus batalia pana la final.

Alec Dumitrescu, Varga Zsolt - enduroPANORAMA 2016 - Photo: Mihai Birca
Alec Dumitrescu, Varga Zsolt – enduroPANORAMA 2016 – Photo: Mihai Birca

Ghinionul l-a lovit pe tanarul din Odorheiul Secuiesc inca din ziua a doua cand a ramas fara ambreiaj. In ziua 3 a ramas fara suspensia fata, telescoapele ramanand blocate, iar fara suspensie a fost nevoit ca in ultima zi de cursa sa abandoneze.

Varga Zsolt - enduroPANORAMA 2016 - Photo: Mihai Birca
Varga Zsolt – enduroPANORAMA 2016 – Photo: Mihai Birca

In schimb pentru Alex Dumitrescu lucrurile au mers ca unse, lasand la o parte faptul ca a avut parte de rostogoliri in sincron cu motocicleta. “Am fost in iad si m-am luptat cu cei mai buni piloți din 15 țări inclusiv cu pilotii de top ai Romaniei. Am fost cu motorul pe trasee inimaginabil de grele, dar am gasit de fiecare data taria de a continua si de a lupta cot la cot cu adversari de top. 

Alex Dumitrescu - - enduroPANORAMA 2016 - Photo: Mihai Birca
Alex Dumitrescu – – enduroPANORAMA 2016 – Photo: Mihai Birca

Am terminat cu bine, locul 6 in clasamentul general al Clasei PRO. Vreau sa multumesc familiei mele pentru toata sustinerea, surorii mele si iubitei mele pentru ca au fost langa mine si m-au ajutat cu tot ce inseamna management de cursa si voua, celor care m-ati sustinut de acasa sper ca nu v-am dezamagit! Alex Dumitrescu Hard Enduro

Nu in ultimul rand vreau sa multumesc echipei mele Viking Pruszynski Adventure Ride pentru increderea acordata si sponsorilor mei, CHEMTRADERS – MITAS pentru aderenta perfecta oferita pe parcursul intregului concurs, Dementor, FmRacing.ro, Foliarex, BelRay, Rams, ZonaEnduro.ro, EnduroLaMotoare.”e lista pilotilor Viking Pruszynski a fost si Catalin Mitachescu care pana in ziua 3 a adunat peste 16 ore pe motor si asta fara penalizari!

Catalin Mitachescu aka JUMBA - enduroPANORAMA 2016 - Photo: Mihai Birca
Catalin Mitachescu aka JUMBA – enduroPANORAMA 2016 – Photo: Mihai Birca