in

Chiar si intr-un picior, Rogojan Emanuel termina enduroPANORAMA in Top5

Cu totii stim ca anul acesta traseul la clasa PRO a fost unul foarte foarte solicitant la enduroPANORAMA, traseu ce le-a dat multe batai de cap pilotilor! Ganditi-va cum s-a descurcat Rogojan Emanuel, pilotul Master Bike Cluj dupa ce de la mijlocul zilei a doua s-a dat “intr-un picior”!

Rogojan Emanuel - MasterBike.ro - enduroPANORAMA
Rogojan Emanuel – MasterBike.ro – enduroPANORAMA

Prima zi pentru pilotul din Baia Mare a fost una in care s-a luptat ghidon la ghidon cu ceilalti piloti. “In prima zi am obtinut cel mai bun rezultat, locul 4, fiind si primul dintre pilotii romani. A fost o zi foarte interesanta cu batalii intense cu ceilalti adversari. Am tras si am impins de motor – a fost cea mai grea zi din cursa.

Rogojan Emanuel - MasterBike.ro - enduroPANORAMA - Foto: Helga Landt
Rogojan Emanuel – MasterBike.ro – enduroPANORAMA – Foto: Helga Landt

Rogojan Emanuel si-a iesit din ritm la jumatatea zilei a doua, datorita unei entorse la glezna piciorului drept. “Am terminat enduroPANORAMA pe pozitia a cincea, dupa ce la mijlocul zilei 2 am facut entorsa la glezna piciorului drept, lucru ce m-a scos din ritm. Am reusit sa iau startul a treia zi cu interventia doctorului Lorant Ferent (Chiromed.ro), care de fiecare data imi repune oasele la loc, ce-i drept am avut dureri mari pe parcursul zilei, dar in final al reusit sa ma mentin in Top5.

Rogojan Emanuel - MasterBike.ro - enduroPANORAMA - Foto: Mihai Birca
Rogojan Emanuel – MasterBike.ro – enduroPANORAMA – Foto: Mihai Birca

Vreau sa multumesc organizatorilor pentru aceasta cursa frumoasa si bine organizata! Multumesc sponsorilor, QuickMobile, MasterBike, PieseKTM.ro, MPS Logistics, ServiceSuspensii.ro, parintilor si nu in ultimul rand voua, cei care ma sustineti!