in

Ziua 3 – Cea mai “productiva” pentru riderul Master Bike Cluj, Viorel Costin la Red Bull Romaniacs!

Chiar daca suntem pe finalul raliului de Hard Enduro, Red Bull Romaniacs 2022, pilotul Master Bike Cluj, sustinut de GASGAS Romania, reuseste sa isi gaseasca noi rezerve de putere si sa recupereze tot ce a pierdut in ziua anterioara!

Sa stai timp de 3 zile peste 6 ore pe motor, oricat de “usor” ar fi traseul tot e mult si foarte solicitant pentru organism! Se pare ca Viorel Costin, gaseste rezerva de putere si astazi profita de faptul ca traseul a fost unul pe placul lui, tehnic si reuseste sa termine ziua pe locul 11!

“Astazi chiar a fost o zis faina! Am avut portiuni unde am fost primul la clasa Silver! Traseul a fost pe placul meu astazi, lung, dar tehnic. Sper sa fie si maine la fel, sa avem portiuni grele. Mai am de recuperat cateva minute sa ajung in Top10, deci maine o sa fortez putin!” declara Viorel Costin, pilotul sustinut de Carnexport Construct, Master Bike Cluj, ATH Moto, Authentic Spirit, GASGAS Romania, Forma, CZ Chain si Sticker Box.

Maine, Vio va asteapta la Gusterita! Cu siguranta fiecare incurajare de pe margine il va propulsa centimetru cu centimetru pe nemiloasa urcare! Îndrumare cu Google maps din Sibiu la Offroad finish
Coodonate GPS N45° 48′ 48″ E24° 12′ 03″