in ,

VIDEO. Master Bike Training Days 2021 – STAGE 1 – Antrenament Enduro alaturi de cei mai buni piloti din tara!

Sfârșitul săptămânii trecute am mers la o sesiune de antrenament propulsată de Master Bike Cluj cu cei mai buni piloți din România, Jozsa-Norbert Levente, Erwin Kowacs și Gagyi Peter la Coltești, la o distanta de aprox 50km de Cluj.

Locația a fost minunată, Conacul Secuiesc, https://conaculsecuiesc.ro locul perfect pentru acest tip de activități! Au o pistă de SuperEnduro, circuit de Motocross și cel mai bun teren pentru antrenamentele Enduro și Hard Enduro!! Mulțumim Robert Szackacs pentru că ne-ai primit acolo!!

După aproape 10 ani pe motor, am aflat acum cum se întâmplă lucrurile pe motocicleta, acum ne dam și cu capul, nu doar prin lucruri prinse din aer sau din greseala! De la poziția corectă pe motocicleta, pentru MX și Enduro, până la cele mai grele circuite de SuperEnduro, unde trasul de gaz nu este chiar tot timpul solutia, sa te dai inteligent este totul! Am ajuns la concluzia ca poti sa ai sute de ore de tutoriale pe YouTube, daca nu ai pe cineva langa tine sa te corecteze… totul este in zadar!

ETAPA 2 vine în vară, așa că stați la curent! Locuri limitate disponibile!