in

Ursu Stefan castiga prima editie X Rocks 2022!

Foto: Carmen Raluca

X Rocks ajunge la final iar marele castigator este Ursu Stefan, el reusing sa parcurga intreg traseul clasei PRO in 3 ore si 43 min.


In spatele sau, cu peste o ora diferenta este Manole Vasile cu peste 6 ore si jumatate pe motor! Podiumul il completeaza Sapunaru Adrian.

Clasa Veteranilor s-a inmultit, iar Roth Constantin este acum cel mai rapid. Pe 2 il avem pe Inacu Daniel si pe 3 Teodoru Cristian.

Grigoras Maria este ne neoprit la clasa Fetelor, dar obtine si un Top5 la Hobby! Radu Alexandra si-a sarbatorit ziua de nastere azi, pe motor, alegandu-se la final de cursa cu ceva dulce! Secul Maria este pe 3.

Cel mai rapid la EXPERT ramane BIRLĂDIANU David Marian el castigand cursa cu 25 minute in fata lui PLETEA Robert Alexandru. ONICA Gheorghe Marian urca pe podium.

Grigoras Gabriel ramane liderul clasei Hobby si dupa ce ieri doar cateva secunde il despartea de locul 2, astazi reuseste sa puna aproape 18 min in fata urmatorului clasat, Svella Kopanny. LUCA George Daniel completeaza podiumul.

Rezultate-DAY-1-CURSA-CR-EST-HE-X-ROCKS