in

Stroisteanu Bart, veteranul cu timp de locul 3 la PRO si 1 la EXPERT. Interviu dupa Hard Enduro Maramures 2021

Am vrut sa o zic de mult timp, de pe vremea cand pilota o Husqvarna, dar putem spune ca si noi il avem pe Jarvis – de la Cluj: Stroisteanu Bart, pilotul Master Bike Cluj si al sau GasGas, scoate timpi de podium la clasa PRO, locul 1 la EXPERT si bineinteles isi adjudeca victoria si in clasa Veteranilor la Hard Enduro Maramures 2021.

Foto: Irina Petrichei

Cu toate ca traseul a suferit modificari din cauza vremii, fiind scurtat, organizatorii au reusit sa tina nivelul de dificulatate sus. “Din pacate si in aceasta editie am avut parte de o vreme nefavorabila, dar cred ca asta face cursa deosebita. Mi-a placut prologul, am reusit sa merg fara greseala, iar motocicleta s-a comportat exemplar,” declara Bart pentru Zona Enduro.

Foto: Irina Petrichei

20 de minute a fost diferenta de timp dintre Bart si urmatorul clasat in ziua prologului, iar Duminica, pilotul Master Bike Cluj termina cursa intr-o ora si 27 minute, ceea ce l-ar clasa pe 3 la PRO si 1 la EXPERT! “Anul acesta chiar am avut parte de o cursa frumoasa, marcata bine, dificultate exact cat trebuie, deci in general mi-a placut! Am fost surprins si eu de rezultatul obtinut, se pare ca GasGas-ului ii place noroiul!”

Urmatoarea cursa pentru Bart este TRANSYLVANIA ARENA, unde de data aceasta trece in rolul de organizator! Traseul este unul extrem de solicitant, iar formatul cursei deosebit, gen ErzbergRodeo! Ne vedem pe baricade, 10 Iulie – Capusu Mic – Cluj!