in

Rogojan “Rogoshpan” Emanuel castiga Hard Enduro Maramures 2021!


Daca inca din ziua prologului, pilotul Master Bike Cluj, Rogojan Emanuel isi creaza un avantaj de 10 minute, in ziua doi de cursa, “Rogoshpan” cum e cunoscut prin paddok, mai adauga inca 10 minute in fata urmatorului clasat!

Traditia continua la Hard Enduro Maramures, bineinteles cu ploaie, exact pe placul lui Rogojan si cum va spuneam in ziua prologului Manu se dueleaza cu o legenda a Ungariei, Bence Hollo. Si sa nu uitam ca de 6 editii, avem un singur castigator, doar in 2017 Jozsa Norbert a reusit sa-l opreasca pe Rogojan.

“Sunt fericit ca am reușit sa câștig și cea de-a 6-a ediție Hard Enduro Maramures. Ploaia a făcut ca traseul sa fie pe stilul meu, asta m-a adus in fruntea clasamentului. Multumesc tuturor susținătorilor și sponsorilor Masterbike, Motortools, LiquiMolyRomania, Ershop, ZonaEnduro, BiancaConceptFashion!”


Urmatoarea cursa pentru Rogojan Emanuel este Transilvania Arena, cursa organizata de Master Bike Cluj, unde cu siguranta suntem prezenti si noi si intreaga elita a pilotilor ce se vor duela pe un traseu nemilos!