in

Stroisteanu Bart devine Campionul Romaniei la EnduroCross – clasa VETERAN cu al sau de neoprit GASGAS!

6 din 7 pentru Stoisteanu Bart, pilotul Master Bike Cluj la ghidonul GASGAS-ului EC300! Bart devine astfel Campion National la EnduroCross clasa VETERAN cu 6 victorii din 7 etape. De mentionat ca Bart nu a putut ajunge la Moreni pentru a lua startul!

Ultima etapa, desfasurata la Bacau are sa ii aduca inca 30 puncte, asadar cu 180 de puncte este in fata urmatorului clasat, Roth Constantin si devine astfel Campion National – Clasa VETERAN.

 

Am vorbit imediat dupa cursa cu Bart si iata ce ne-a declarat: “Astazi a fost o zi din aia perfecta, cand toate au mers perfect! Nu am facut greseli, mi-am pastrat ritmul intreaga cursa si parca nici nu am obosit! Motocicleta din nou, s-a comportat impecabil, pot spune ca GASGAS-ul chiar este o motocicleta completa, care cu mici modificari o poti adapta pentru orice fel de cursa!”

 

Tot de la acelasi club, Paul Bulai – Master Bike Cluj prinde podium la CLASA A, iar Chelcea Mădălin se claseaza al doilea la EXPERT! Ca sa punctam si podimul fetelor, Ioniță Mihaela este a doua in ierarhia cursei!