in

Campionul Romaniei la EnduroCross este din Arad: Leric “Geany” George, pilotul ZonaEnduro – Hard Enduro Club Arad!

Final de infarct la Bacau, unde are loc ultima etapa din Campionatul Romaniei de EnduroCross. Aici, batalia pentru titlu dandu-se intre Andrei “Giubi” Botoaca si Leric “Geany” George!

Foto: Ovi Dascau

Inceputul cursei nu are sa fie unul bun pentru ambii piloti, dar pentru Geany, peripetiile incep chiar de la start, motorul refuzand sa porneasca. Lucrurile nu au sa fie bune nici mai departe, majoritatea pilotilor pierzand traseul, datorita marcajului lipsa de pe o anumita bucata de drum.

Foto: Ovidiu Cavasdan

Foto: Ovidiu Cavasdan

Aici pilotul din Arad pierde aproape vreo 15 minute si hotaraste sa revina la START/FINISH pentru a reinceape cursa.

Foto: Ovidiu Cavasdan

Pilotul Stiinta Bucuresti termina cursa pe locul 4, ratand podiumul, iar Geany cu punctele adunate in acest sezon ramane lider in clasamentul general cu doar 4 puncte avans, chiar daca s-a clasat pe 5 in cursa finala!!

Pilotul sustinut de LEGIOLLY  Forest, Zona Enduro si Hard Enduro Club Arad este acum noul Campion al Romaniei la EnduroCross!

In final, trebuie sa-i amintim si pe cei care au prins podium de CLASA A la EnduroCross 1. Bîrlădianu David – Hard Enduro Târgu Neamț, 2. Frunză Tudor – Hard Enduro Târgu Neamț, 3. Paul Bulai – Master Bike Cluj.