in

Stroisteanu Bart castiga, din nou – HARD ENDURO BUCOVINA 2021 la clasa VETERANILOR

Pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart  castiga si in acest an HARD ENDURO BUCOVINA 2021 la clasa Veteranilor pe al sau invincibil GASGAS EC300!

Foto: FRM.ro

Chiar daca la prolog a trebuit sa se multumeasca doar cu locul 3, un soc in lumea enduristilor, Bart vine si cu explicatia: “Din pacate la PROLOG m-am ratacit putin prin padure, fiind un traseu rapid am ratat cateva intersectii si se pare ca timpul pierdut m-a trimis pe locul 3 in clasament.”

Foto: FRM.ro

Cu forte proaspete, astazi Bart a deschis gazul la GASGAS recuperand timpul pierdut, dar si resuste sa mareasca ecartul dintre urmatorul clasat, Orzan Gheorghe – JITSU ZARNESTI. “Asa cum o cere traditia, am avut un traseu frumos, presarat cu nelipsitele paraie. Am tras tare de la inceputul zilei pentru a recupera timpul pierdut, apoi am pastrat ritmul, ceea ce mi-a adus si un avantaj de 15 minute. Motocicleta s-a comportat impecabil, chiar daca am experimentat un model nou de mousse, deci GASGAS REZISTA!!”

Foto: FRM.ro

Podiumul clasei VETERANI este completat de Schiopu Iulian Lucian, iar in Top5 intra Caraba Florin Marius si Olteanu Vasile, deci un Top cu toate marcile disponibile pe piata, GASGAS, KTM, SHERCO, BETA!

Revenim maine cu interviurile clasei PRO, unde tot de la acelasi club, Master Bike Cluj, Szakacs Robert, castiga Hard Enduro Bucovina 2021! Rezultatele complete mai jos:

RESULTS. Hard Enduro Bucovina 2021