in

Riderii U14, Master Bike Cluj, Maria Grigoras si Kornel Ott fac senzatie in Campionatul National de HARD ENDURO!

Cu totii stim ce inseamna sa duci la bun sfarsit o cursa de Hard Enduro, iar sa fii pe podium, etapa de etapa este ceva, mai ales atunci cand esti doar un pustan!

Vorbim de riderii momentului, care uimesc pur si simplu, riderii Master Bike Cluj, Kornel Ott Jun. si riderita Maria Grigoras!

O sa incepem cu Maria, care la doar 14 ani, castiga fara probleme o cursa la clasa FETE, dar adevarata supriza este atunci cand comparam timpii pilotilor de la Clasa Hobby, unde se lasa cu abandonuri la oameni in toata firea! Comparand timpii de exemplu din ultima etapa desfasurata la Ditrau, Maria este cu aproape un minut mai rapida chiar decat tatal sau, deci locul 7 dupa 3 zile chiar grele pentru clasa Hobby!

Ramanem tot la clasa Hobby si vorbim de Kornel Ott! Are doar 13 ani si se bate pentru podium, ba mai mult, castiga unele etape la o diferenta considerabila fata de urmatorul clasat! Riderul originar din Ungaria este aproape de neoprit atunci cand deschide gas-ul motocicletei! De ramarcat si sitlul in care merge cu motocicleta pe o roata, unii il considera viitorul Jarvis, iar daca dati si un mic search pe YouTube, o sa gasiti niste clipuri cu el unde nici macar sectiunile de clasa PRO nu ii pun probleme!

Un “mic” lucru de mentionat, Maria alearga pe un KTM TPI 150i, iar Kornel pe o Beta 200! Deci se poate si cu cilindree mica, daca are cine sa o piloteze!

Am vorbit si cu Bart, reprezentantul clubului Master Bike Cluj: “Pe langa faptul ca avem un club numeros, sunt foarte bucuros ca avem si rezultate, in curse de renume, un curse grele! Nu trebuie sa il uitam pe Jozsa Norbert, care tine piept pilotilor ce nu absenteaza in Campionatul Mondial de Hard Enduro; ce fac ei acolo la clasa A este uneori inexplicabil chiar si pentru noi, cei mai batrani in acest sport! Avem la clasa EXPERT inca un rider foarte talentat, Ilyes Zakord Szilvester, prezent pe podium etapa de etapa, deci fiecare clasa a Campionatului National de Hard Enduro are un rider ce a ales clubul Master Bike Cluj!”

Intr-adevar, fiecare clasa este dominata de Master Bike Cluj, mai ales ca inclusiv la VETERANI, Bart inca tine stacheta sus, el fiind neinvins de ani buni in Campionatul National!

P.S: Am folosit in titlu si un termen des folosit in lumea “sportului rege” poate, poate atragem atentia, spargem algoritmul si cei cu posibilitati isi indreapta atentia spre cei ce nu alerga… degeaba, uneori!