in

Prologul HECS 2013 la doar cateva zile distanta!!

Vineri, 2 august, ora 17.00 se da startul Hard Enduro Competition Sibiu. Inainte de a „cuceri” traseul offroad, concurentii inscrisi vor trebui sa treaca vineri de circuitul urban construit in parcarea Shopping City Sibiu.

Prolog _HECS 2013

“Si in acest an, Shopping City Sibiu este Partener Oficial al Hard Enduro Competion Sibiu si va gazdui, pentru al doilea an consecutiv, Prologul ce va desemna ordinea de plecare la startul de a doua zi. Prin acest parteneriat dorim sa oferim clientilor nostri si pasionatilor de motociclism posibilitatea de a urmari un spectacol ce combina curajul, rezistenta si indemanarea si,  in acelasi timp, sa incurajam practicarea sportului  intr-un cadru organizat”, a declarat Lorelai Mironescu, Center Manager Shopping City Sibiu.

Circuitul acestei editii este constituit din 19 obstacole artificiale atent construite de echipa tehnica, continand: cauciucuri, pietre, busteni, burlane si doua rampe de sarituri. Astfel, spre deosebire de Prologul de anul trecut, traseul este mult mai tehnic si mai spectaculos, iar concurentii vor avea de infruntat mai multe obstacole pe aceeasi lungime de traseu.

hecs 2013_13

La start vor pleca cate patru concurenti in linie, in functie de clasele de concurs – Profi, Amatori, Hobby – si de ordinea inscrierii. Spectatorii vor putea sa asiste la spectacolul hard enduro de-o parte si de cealalta a circuitului si din gradena oficiala. Atmosfera va fi intretinuta de un MC, iar spectatorii vor vedea imagini live pe ecranul LED instalat la locatie.

Prologul competitiei functioneaza ca o runda de incalzire si pregatire pentru cele doua zile de offroad care urmeaza. In functie de rezultatele de la Prolog, concurentii vor lua startul pe traseul offroad sambata si duminica la ora 8.00 din zona Saliste-Sibiel. In prima zi de offroad vor avea de parcurs 100 de km de traseu, iar in cea de-a doua zi 70 km. Vor escalada dealuri, vor strabate campii, vor traversa parauri, vor avea parte de teren accidentat, de urcari si coborari spectaculoase, ajungand  duminica la marele finish prin apele Raului Negru direct in centrul localitatii Saliste.

schita prolog hecs 2013

Sa nu uitam faptul ca HECS 2013 este o etapa importanta in cadrul careia riderii puncteaza in ierarhia Campionatului National de Hard Enduro.

Actiunea este cofinantata de Consiliul Local prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, iar Partenerii Oficiali de anul acesta sunt: Shopping City Sibiu, COSMOTE Romania si Monster Energy.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Saliste, IXS Romania, Motul, Professional Broker, Golden Tyre, Elis, My Moto, Kunzen si CalendarEvenimente.ro.

Mai multe detalii gasiti pe www.hecs.ro si www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.