in

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente detine deja titlul de campion, la doar o etapa distanta de finalul CNIR Hard Enduro!

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente sustinut de GASGAS Romania, poate fi declarat Campion National la Hard Enduro, punctele adunate in acest sezon oferidu-i titlul indiferent de rezultatul ultimei etape: Golden Mountain.

Jozsa Norbert Levente - Foto: FRM.ro
Jozsa Norbert Levente – Foto: FRM.ro

Chiar si fara a participa, Norbi ramane lider in clasamentul general, cel national si chiar la clasa OPEN, dar dupa cum il stim, un sportiv nu se da niciodata inapoi de la batalie! „Dupa cursa din Serbia nu am mai facut nici un antrenament pe motor, deci va fi o adevarata placere sa iau starul la Golden Mountain si sa urc din nou pe motocicleta! Vin niste piloti foarte buni aici, deci nu pot sa ma culc pe o ureche, o sa am concurenta mare, deci GAS-ul la maxim!” 

Jozsa Norbert Levente – Foto: FRM.ro

Finala Campionatului National de Hard Enduro din acest sezon competitional se va desfasura peste doar doua zile la Baita, in judetul Hunedoara. Clubul Haita Deva va organiza a IV-a editie a Golden Mountain Enduro intre 8 si 10 octombrie 2021.