in

Paul “The Prologue Master” Bolton, se pregateste de HEPN 2014

Castigator al HEPN in anul 2012 la clasa Pro, Paul Bolton a introdus orasul Piatra Neamt in calendarul sau de competitii.

King of the Hill 2014_ StartMenzel_Bolton

Englezul nu scapa nicio ocazie de a-si exprima admiratia fata de aceasta tara si de competitiile la care a participat in Romania, declarand chiar si pentru cei de la www.redbull.com faptul ca ii place sa participle la competitiile din Romania si ca este o tara unica din acest punct de vedere. ”Imi place sa particip la competitii in Romania. Este un loc unic. Timp de 4 zile suntem in salbaticia romaneasca, urmarind traseul si incercand sa ajungem cat mai aproape de varf. Este un loc extraordinar pentru noi, riderii, si unul dintre favoritele mele.” E un lucru extraordinar ca un asemenea rider vorbeste la superlativ despre tara noastra si ca promoveaza sportul extrem din Romania. Il asteptam cu mare drag anul acesta la HEPN, cat si in anii viitori. Colegii nostri de la ZEN WORLD EXTREME au realizat un interviu cu Paul Bolton pe care va invitam sa il cititi:

paul bolton race action

Î: Esti castigatorul HEPN 2012 si ai fost prezent in 2013 cand nu ai avut la fel de mult noroc. Cum ti s-a parut organizarea a HEPN de catre cei de la ZEN WORLD EXTREME? Anul acesta va fi a parta editie, tu vei fi prezent pentru a treia oara.
R: HEPN este o cursa grozava si de aceea voi participa la cea de-a patra editie. Este o cursa de calitate cu un traseu grozav, o atmosfera prietenoasa si este foarte bine organizata.

Î: Spune-mi ceva despre traseul HEPN, ce crezi despre terenurile romanesti, se potrivesc enduro-ului?
R: Traseul HEPN este foarte divers, cu dealuri, rauri, paduri si prologul in oras. Romania este un loc grozav pentru a concura, cu terenuri diversificate care necesita talente de tot felul pentru fiecare cursa!

Î: Care sunt asteptarile tale pentru HEPN 2014, din acest an cursa face parte in turneul European de Enduro Extrem. Care este obiectivul tau pentru campionat?
R: Este grozav ca HEPN face parte din turneul European. Obiectivul meu este sa castig, cu siguranta. In prezent sunt al doilea in campionat asa ca este o cursa importanta pentru mine.

Î: Cum vezi lupta de anul acesta in HEPN impotriva lui Graham Jarvis? Iti doresti victoria mai mult acum ca competitia poate fi prima recunoscuta oficial de Continental Extreme Enduro Cup?
R:Competitia de anul acesta cu Jarvis? Pai totul este posibil in hard enduro si este o provocare pentru orice concurent…nu conteaza ce record ai! Orice se poate intampla acolo sus in munti!

Foto © Enduro.de, ActionLens.ro