in

Noua generatie de mousse-uri Meffo gonflabile, disponibile prin Master Bike Cluj

Poate va intrebati “Cum adica mousse gonflabil?”. Foarte simplu, firma germana Meffo-Sport aduce pe piata un mousse ce are in interiorul sau o camera de 2.6mm cu ajutorul careia puteti controla duritatea mousse-ului.

Meffo Mouse Master Bike

Mai multe despre acest mousse ne-a povestit Stroisteanu Bart, imediat dupa ce la X-Enduro Iasi, Bart iese castigatorul clasei PRO. “A fost o cursa de sfarsit de sezon perfecta, Oreste a facut multe eforturi pentru a organiza cursa si pentru asta munca i-a fost rasplatita cu pilotii cu zambetul pe buze si cu o atmosfera frumoasa.

Stroisteanu Bart - MasterBike Cluj - X-Enduro Iasi

Pilotul si in acelasi timp, Team Managerul echipei Master Bike Cluj a decis ca la Iasi sa mearga pe mana noii tehnologi TCS (Tube Channel System), introdusa de Meffo. “Nu stiam ce fel de teren ma astepta la X-Enduro Iasi, asa ca am optat sa pun un cauciuc cu o duritate medie si Meffo Mouse-ul gonflabil. Ce imi place la acest mouse este ca in primul rand poti controla presiunea, implicit duritatea mousse-ului, de la 0.2 la 1.5 bar, deci chiar daca aveam un traseu foarte tehnic, sau unul de viteza presiunea din roti nu era o problema, iar grip-ul avea sa fie maxim. Un alt beneficiu este ca durata de viata a mousse-ului este mult mai lunga, pentru ca dupa ce mousse-ul devine moale, uzura se poate compensa cu umflarea cu aer a camerei.

Stroisteanu Bart - MasterBike Cluj - X-Enduro Iasi 1

Se pare ca alegerea facuta nu a fost una rea, Bart si Lorant Ferent, pilotii Master Bike Cluj urcand pe treapta cea mai inalta a podiumului la ambele clase. “Eu m-am dat la PRO iar “elevul” echipei, Lorant Ferent s-a inscris la EXPERT. La PRO m-am duelat cu Mihuk (AKA Riders) o tura. In primul tur, la o urcare extrema am reusit sa ma distantez de Mihuk, iar in celelate doua ture am reusit sa maresc distanta dintre mine si locul 2, asigurandu-mi victoria. Mi-a placut mult la Iasi, podiumul fiind alcatuit din prieteni, pe trei fiind un pilot iesean, Daniel Iancu.

Lorant Ferent - Stroisteanu Bart - Master Bike Cluj

Legat despe Meffo-Mousse, produsul este pe stoc in magazinul MasterBike.ro la pretul de 685 LEI. Acesta are in interiorul sau o camera de 2.6mm ce va permite sa schimbati presiunea de umflare a anvelopei in functie de: dimensiunea anvelopei, volumul interior al anvelopei si presiunea dorita intre 0.2 si 1.5 bar. Este disponibil pentru dimensiunile: 120/90 – 18, 120/100 – 18, 130/80 – 18 MX, 140/80 – 18 FIM Enduro. Vezi mai multe detalii despre produs aici.