in

Moment istoric pentru GASGAS! Sam Sunderland si GASGAS sunt marii castigatori ai DAKAR 2022!

S-A SCRIS ISTORIE! GASGAS A CASTIGAT PENTRU PRIMA DATA CEL MAI DUR RALIU AL LUMII, DAKAR. SAM SUNDERLAND REUSESTE SA ISI ADJUDECE AL DOILEA TROFEU DIN CARIERA SA.

GASGAS se pare ca a dat “lovitura” anul acesta cu cei doi piloti adusi in echipa de Rally, Sam Sunderland si Daniel Sanders. Sanders probabil era castigatorul acestei curse daca nu avea un accident stupid, pe asfalt, in timp ce se indrepta spre startul cursei.
“Am avut o cursa palpitanta, cu adversari foarte puternici, deci tot timpul a trebuit sa fim cu mana in acceleratie! Nu vreau sa spun ca prima victorie a fost mai usoara, dar pentru cea de anul acesta nu am avut timp de relaxare in nici una dintre probe! Sunt foarte fericit de asemenea ca am reusit sa castigam primul titlu pentru marca GASGAS!” declara Sam Sunderland.
Chiar daca parea ca e doar “baiatul cu apa” Daniel Sanders s-a impus inca din prima zi a Dakar-ului si a ramas in fruntea clasamentului pana la banalul accident. Deci o posibilitate de un loc 1 si 2 in clasamentul general era posibil pentru echipa GASGAS!
Norbert Stadlbauer – Rally Team Manager: “O cursa cu foarte multe provocari pana in ultimul minut! Intreaga echipa a avut se pare o strategie foarte buna si combinate cu viteza lui Sam a dat roade! Vreau sa multumesc intregii echipe pentru efortul depus in aceste doua saptamani incendiare; este un moment special pentru noi toti si acum e timpul sa petrecem!”