in

Mai mult cuplu pentru KTM/Husqvarna cu X-Grip Torque King disponibil la NordicaMoto.ro!!

Solutia pentru a beneficia de un cuplu marit, atat de necesar in Hard Enduro, vine de la X-Grip! Inele cu diferite greutati ce se ataseaza pe volanta disponibile pe NordicaMoto.ro!!

TORQUE KING readuce masa ideală a volantelor și oferă un cuplu mai mare, deoarece viteza de roatie este mult redusă. Așadar, cresc performantele motorului dvs. Masa suplimentară a volantelor Light(176g) sau HEAVY (266g) este ideală pentru un adevărat Hard Enduro. 

Aceste inele se lipesc cu un lipici foarte foarte puternic pe volanta motocicletei. Un lipici ce rezista pana la 300 de grade marca LiquiMoly, inclus in pachet!

De ce este buna o astfel de greutate? In lupta producatorilor pentru a scoate pe piata motociclete cat mai usoare, unele beneficii au trebuit sacrificate, greuatea pieselor, special din componentele ambreiajului si a aprinderii. Intr-adevar, cu cat un ansamblu este mai usor, urca mai repede in ture, dar pentru Hard Enduro avem nevoie de putere in turele joase. Aici intervine greutatea de volanta X-Grip. Cu cat este mai grea (pana la o anumita limita) cu atat cuplul este mai mare si rotatia motorului este redusa, deci nu urca agresiv in ture inalte astfel puterea este mult, mult mai controlabila!

Nu este prima data cand folosim asemenea produse, imi aduc aminte ca pe un GasGas Ec200 am avut o greutate de aprox 250-300gr care si-a facut simtita prezenta fara dar si poate!

Navigand pe Nordica Moto am mai vazut si o trusa de scule ce vine atasata in locul buretelui de pe ghidon. Merita vazuta, in special pentru cei cu spirit de aventura! Detalii aici: https://www.nordicamoto.ro/produse-universale/scule/8465-burete-ghidon-cu-trusa-scule

Shop the Post

I use affiliate links

 • FM PARTS levers set for KTM

  KTM foldable Short Clutch/Brake levers set. FM PARTS

  FmParts Short Clutch/Brake levers set KTM EXC / SX / SX-F 2015-2021.

  The kit includes a set of levers, Brake and Clutch for KTM bikes that are equipped with BREMBO pump, from 2015 to 2021 models.

  In the package you get:

  • Short foldable Brake Lever for KTM 2015-2021
  • Short foldable Clutch Lever for KTM 2015-2021
   49.58