in

Jozsa Norbert Levente despre Ditrocks Hard Enduro 2021: “Nu vreau sa par omul ce cauta scuze, dar am avut un week-end plin de ghinion!”

O noua lupta s-a dat week-endul trecut, la Ditrau, intre pilotul Master Bike Cluj – Jozsa Norbert Levente (Gas Gas) si tanarul din Bulgaria, Teodor Kabakchiev (Husqvarna)! Am stat de vorba cu Norbi si iata care este povestea Ditrocks 2021…

Podium Clasa PRO Ditrocks Hard Enduro 2021 – Foto: FRM.ro

“Am asteptat tare mult cursa asta, este aproape de zona unde locuiesc eu, sunt intr-o stransa relatie cu organizatorii, deci mereu revin cu mare placere la Ditrau. Prologul a fost un circuit de EnduroCross legat cu cativa kilometri de padure, urcari, paraie. Am ratat startul si de pe locul 11 a trebuit sa imi fac loc printre rideri pana pe locul 2,” declara Norbi pentru Zona Enduro.

Jozsa Norbert Levente – Foto: FRM.ro

Ziua doi are sa fie una in care zicala “de la agonie la extaz” se adevereste pentru adversarul direct a lui Norbert, Teodor Kabakchiev. “Am plecat de pe locul doi, am tras tare sa-l prind din urma pe Teo. Nu la scurt timp dupa start, o creaga mi-a strapuns cizma si s-a infipt in glezna. Nu am avut ce face, decat sa strang din dinti si sa trag de acceleratie mai departe. Deja, la CP2 conduceam cursa. Inainte de ultima bucla de clasa PRO aveam 5 minute avans, unde am fost indrumat gresit de spectatori intr-o bucla de clasa EXPERT. Deabea la sfarsitul buclei de B am fost anuntat ca am gresit traseul, am revenit iar pe traseul corect si am refacut bucla destinata clasei noastre, dar in tot acest timp, Kabakchiev era deja la finish, mirat de ce nu am ajuns eu in fata lui, pentru ca de la CP2 nu ne-am mai vazut pe traseu.”

Jozsa Norbert Levente – Foto: FRM.ro

Duminica pilotul sustinut de Master Bike Cluj si Gas Gas Motorcycles Romania – ATH MOTO, Szinker SRL, L&A, 3Aimpex,  NILS Oil Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics,  ServiceSuspensii.ro, Forma, CZ Chains Romania si EnduroExpert  are de recuperat 3 minute, dar ziua fiind mai scurta ca de obicei, e greu de facut acest lucru. Mai mult, cu o glezna intepenita Norbi a incercat sa recupereze cat mai mult. “Din pacate la CP4, Duminica am facut si pana pe spate, ceea ce mi-a redus la minim sansele pentru a recupera timpul pierdut Sambata, asa ca am hotarat sa imi protejez pozitia a doua in clasamentul general. Nu vreau sa par omul care cauta scuze, dar de data asta chiar am avut un week-end plin de ghinioane, dar mergem mai departe; capul sus! Vreau sa felicit organizatorii pentru aceasta cursa fantastica si in special spectatorilor din traseu ce ne-au incurajat de la start pana la finish!”