in

Batalia VETERANILOR la Ditrocks Hard Enduro. Zdenek Cyprian vs Stroisteanu Bart

Nu stiu ce poate fi mai frumos, decat sa ajungi la o varsta cand restul pilotilor iti pot fi copii, iar in anumite situatii sa le mai spui, “Vedeti, pustanilor, asa se face la 40+!” Am stat de vorba cu pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart (Gas Gas) si adversarul sau direct, Zdenek Cyprian – CYPRIAN S.r.o (KTM)!

La Ditrocks pilotul din Cehia s-a simtit extrem de bine dupa cum ne-a spus intr-un scurt interviu: “Anul acesta organizatorii au reusit sa faca un traseu foarte fain, cursiv, dar si cu bucati foarte solicitante, chiar si pentru tinerii din clasa EXPERT! Am gasit un ritm foarte bun zi de zi si asta m-a facut sa cresc diferenta dintre mine si Bart. Sa concurez la varsta mea, inseamna sa fortez atat cat ma simt eu bine si credeti-ma, m-am simtit grozav la Ditrocks!” Sa mentionam ca Zdenek a scos un timp ce il putea clasa linistit pe locul 3 la CLASA EXPERT!!

Urmatorul clasat la VETERANI este nimeni altul decat pilotul Master Bike Cluj – Stroisteanu Bart. “Vineri am avut un PROLOG interesant, nu prea am putut depasi, dar mi-am pastrat un ritm bun si am reusit sa tin in spatele lui Zdenek. Zdenek merge impuscat, nu are rost sa mai povestim, iar tipul asta de traseu il avantajeaza foarte mult! La fel si Sambata, traseul a fost foarte cursiv, sustinut, plin de paraie, urcari, dar fara ruperi de ritm. Duminica, am vazut ca avea deja 20 de minute avans, m-am deconectat si am zis ca trebuie doar sa imi pastrez locul si sa ajung la finish in siguranta, ceea ce s-a si intamplat. Duminica la fel, un traseu rapid, cu doar doua urcari tehnice. Probabil traseul a fost gandit pentru ploaie, dar ploaia nu si-a facut simtita prezenta din pacate. M-am simtit bine pe noua motocicleta, GasGas – rezista!”

Urmatorul clasat la VETERANI este Orzan Gheorghe – Jitsu Zarnesti si in Top5 intra si Nagy Peter si Kiss Peter.