in ,

Inscriere Sebis Enduro Challenge 2013 – Sebis Anduranta, Etapa 3

Inscriere Sebis Enduro Challenge 2013 – Sebis Anduranta, Etapa 3

 

Pentru a va inscrie in a treia etapa a Cupei Regionale de Enduro zona de Vest, Sebis Enduro Challenge 2013, Sebis Anduranta 2013 va punem la dispozitie fisa de inscriere si fisa de licentiere. Sportivii care isi pot face asigurarea medicala pentru cursele de enduro pot sa o faca si in alta parte, dar asigurarea trebuie prezentata la secretariat in timpul inscrierii.

Confirmarea prezentei si inscrierea in concurs se va face la nr. de telefon: 0744.56.57.18 si 0730.56.57.18 – Catalin Mocuta sau mail: lionracingteam@yahoo.com sau prin Inscriere Online:

[gravityform id=”4″ name=”Inscriere SEC: Sebis Anduranta 2013″ ajax=”true”]

Avem rugamintea in cazul în care doriti cazare sa va faceti rezervarile din timp la una din locatiile afisate mai jos sau pe cont propriu:

Pensiunea Onyx – 0742 439 942

Pensiunea Ladyna – 0740 063 272

Pensiunea Elena – 0740 181 082

 

DESCARCA DOCUMENTE:

2. CERERE DE LICENTIERE FRM

CEREREA DE LICENTIERE DUPA COMPLETARE VA FI TRIMISA PE ADRESA DE MAIL: LIONRACINGTEAM@YAHOO.COM! NUMERELE DE CONCURS VOR FI ATRIBUITE IN ORDINEA INSCRIERII.

CUPA SEBIŞ ENDURO CHALLENGE – ETAPA  III  “SEBIS ANDURANTA”  este deschisa tuturor persoanelor care in momentul inscrierii au achitat taxa de participare si prezinta urmatoarele acte:

1. Licenta de concurs valida emisa de catre Federatia Romana de Motociclism (FRM), sau acceptata de acest for; – se poate face si la secretariatul concursului;

2. Certificat medical valabil emis de medicina sportiva; – se poate face si la secretariatul concursului;

3. Asigurare de accidente pentru competitii moto; – se poate face si la secretariatul concursului;

4. Act de identitate CI sau BI în original;

5.  Fisa de inscriere semnată în nume propriu şi declaraţie pe propria răspundere cu privire la asumarea riscurilor implicate într-o astfel de competiţie (se obtine de la organizator la secretariatul competitiei, pentru cei care nu au utilizat inscrierea online pusa la dispozitie de organizator).

6. Concurentii care pana in ziua competitiei inclusiv nu au implinit 18 ani, nu vor putea fi inscrisi fara acordul de participare la competitie dat in fata notarului de catre ambii parinti, in original.

7.  Numarul minim de participanti/clasa va fi de 3 sportivi.

5.LICENŢE şi TAXE

-Licenţa de cursă 15 Euro (aceasta licenta este valabila pe intreg sezonul 2013 la toate etapele din cadrul Cupa Sebis Enduro Chalange 2013). Sportivi cu licenta emisa de FRM pentru campionatul national de enduro  se considera valabila.

-Taxa de înscriere 50 Ron

-Asigurare medicala in caz de accidente