in

Gagyi Peter revine la forma de altadata! Pilotul Master Bike Cluj, castiga Arena Sitorman – VETERAN, Et. 2 din CNIR EnduroCross 2022

Daca la Arad, Gagyi Peter a luat pulsul curselor de EnduroCross, dupa o lunga pauza, iata ca o cura cu aerosoli de la malul marii il aduce incet, incet la forma de altadata!

Foto: Dploy

Etapa a doua din Campionatul National de EnduroCross este gazduita de Arena Sitorman, intr-o locatie complet noua pentru sportivi, o cariera de piatra!

Foto: Dploy

“Au fost cateva probleme de organizare; trecand peste faptul ca a fost o taxa destul de mare de inscriere, dupa turul de recunoastere, am vrut sa renunt si sa plec acasa daca nu se modifica traseul. Chiar daca am asteptat aproximativ o ora, in frig si ploaie, baietii s-au miscat destul repede si am luat startul.” declara Gagyi Peter pentru ZonaEnduro.

Foto: Toma Nedelea – www.toma.photography

Inca neacomodat cu noua motocicleta, pilotul sustinut de Tractari Auto Gagyi Targu Mures tine ritmul cu clasa PRO, timpul scos fiind de un posibil loc 2 – PRO si un loc 5 in clasamentul general al cursei. “O imbunatatire considerabila fata de etapa de la Arad! Chiar de la start m-am lipit de clasa PRO si am mentinut ritmul. Am avut si niste sectiuni unde eram in treapa 6, blana! – aproximativ 131 km/h, mi-a placut enorm! Totusi mai este de lucrat putin la motocicleta, suspensia si franele inca nu sunt pe placul meu!”

In clasamentul VETERANILOR, pe 2 avem tot un pilot Master Bike Cluj, Schiopu Iulian Lucian, iar pe 3 se claseaza Cristea Daniel.

Etapa cu numarul 3 din Campionatul National de Endurocross 2022 se muta din nou la Arad, de data aceasta la Moneasa, 14.05.2022!