in

Echipa BGS Motorsport domina prima etapa a CNI HardEnduro 2014 – Enduro Panorama

Fara nici un dubiu, noua echipa de Enduro din acest sezon condusa de Andrea Goga, BGS Motorsport cu siguranta a stiut sa-si aleaga pilotii – ocupa primele 3 pozitii in clasamentul primei etape a Campionatului National de Hard Enduro 2014 – Enduro Panorama.

Ervin Kovacs 2014 BGS Motorsport Enduro

 

Asadar, pe prima pozitie il avem pe unul din cei mai buni piloti de Hard Enduro din Romania, cu toate ca Ervin Kovacs revine dupa o pauza de un an de zile. Cu toate ca la King of the Hill 2014, Ervin rateaza podiumul din cauza unei penalizari de 10 minute pentru un CP ratat, la Enduro Panorama in clasamentul general pilotul BGS Motorsport incheie cursa pe locul 4, iar in clasamentul CNI Hard Enduro pe prima pozitie.

BGS Motorsport Enduro Panorama 2014

A fost un concurs frumos, m-am simtit bine, a fost un sentiment foarte placut sa pot concura dupa un an de pauza, chiar daca inca nu sunt in forma mea maxima. In prima zi am ales gresit cauciucul si mousse-ul, de aceea am pierdut timp pretios pe urcarile cu foarte mult noroi, si am ajuns pe locul 5. A doua zi am fost mult mai bine pregatit din acest punct de vedere, si ca urmare, am castigat ziua. La general, dupa cele 3 zile de concurs am venit pe locul 4. Ma bucur pentru rezultatele echipei si pentru ca toti am terminat fara accidentari. Multumesc echipei pentru sustinere,” declara Ervin Kovacs.

Norbert Jozsa, datorita alegerii unui cauciuc neadecvat, in a doua zi de offroad cade in clasament pe locul 13 chiar daca a luat startul de pe pozitia a saptea. “Sambata din pacate solul a fost mult mai noroios decat ma asteptam, si m-a luat pe nepregatite, eu fiind echipat cu mousse tare si cauciuc FIM Enduro. Rezultatul s-a si vazut, am cazut in clasament pe locul 13, la general pe 11. Duminica, fiindu-mi invatatura de minte greseala din ziua precedenta, am luat startul fiind “incaltat” cu cauciuc de cross. Am avut aderenta foarte buna, am parcurs traseul fara nicio problema, ajungand la finish pe locul 5, iar in urma celor 3 zile de concurs la general am terminat pe locul 7.

Norbert Jozsa Levente EnduroPanorama 2014

In ciuda problemelor tehnice Varga Zsolt completeaza podiumul in CNI Hard Enduro 2014. “Cred ca a fost cea mai grea cursa din viata mea, am fost intr-o lupta continua cu cate un concurent. Sunt fericit ca in clasamentul national sunt pe locul 3, si as vrea sa multumesc echipe si parintilor mei pentrut ajutor, si bineinteles sa imi felicit colegii de echipa pentru rezultatele obtinute. Sper ca si in urmatoarele etape sa imi mentin pozitia in clasament.

Andrea Goga 2014

Tin sa felicit inca o data echipa,fiecare are un merit aparte: Ervin dupa un an de pauza a reusit in a treia zi sa bata nume internationale cunoscute precum Philip Sholtz,Martin Volny, Norbert Jozsa desi sambata a cazut in clasament vertiginos, a recuperat si s-a clasat pe locul 2 la national, Zsolt Varga chiar daca a avut probleme tehnice pe traseu a ramas concentrat si a terminat pe un onorabil loc 3 in clasamentul roman, Robert care desi a avut parte de niste cazaturi grave,in clasamentul roman este imediat dupa restul colegilor de echipa si anume pe locul 4. Se numeste clasa Hobby,dar numele nu este in tangenta cu traseul pe care l-au parcurs concurentii de la aceasta clasa,s-a facut performanta si s-au depasit limite:Stefan Popescu, proaspat concurent la hard enduro a terminat concursul pe locul 27 din 260 de piloti, iar Attila Ilyes care are doar 15 ani, dintr-o greseala facuta la prolog,a fost trimis la coada clasamentului si sambata a luat startul de pe ultimul loc, fapt ce nu l-a deranjat, terminand ziua pe locul 20!
Sunt mandra de rezultatele colegilor mei de echipa, sunt convinsa ca vom puncta la fel de bine si la urmatoarele etape de hard enduro si multumesc clubului BGS Motorsport pentru sustinere!” declara Andrea Goga, ea impartindu-si timpul intre pozitia de manager si cea de sportiva.

Sursa: BGS Motorsport