in ,

David Knight obligat sa se retraga de la International Six Days Enduro 2012

David Knight avea asteptari mari anul acesta de la FIM International Six Days Enduro. Din pacate sperantele marelui Knight s-au spulberat, el fiind fortat sa se retraga.

Daca va amintiti, David Knight a cazut in prima zi din Campionatul Mondial de Enduro, etapa ce s-a desfasurat in Finlanda. La sfatul doctorilor britanicul a stat o noapte intreaga in spital, dupa care a fost sfatuit sa nu participe la ISDE 2012, pentru a se reface complet. David Knight a fost gasit cu o cantitate mica de oxigen in sange, dupa repetate analize.
[adrotate banner=”12″]
Aceasta decizie parca ma sufoca, sunt foarte dezamagit! Totul era pregatit pentru competitie si acum nu pot lua startul. ISDE este un eveniment ce imi place foarte mult. Trebuia sa fac parte din echipa Angliei. Sa stau acasa cand stiu ca trebuie sa fiu pe motocicleta e un sentiment ciudat. Acum nu imi ramane decat sa continui cu antrenamentele fizice ca sa raman in forma si sper ca doctorii sa gaseasca problema lipsei de oxigen in sange, pentru ca mai sunt cateva cursa din acest sezon pe care nu vreau sa le ratez.

Pilotul care se pare ca il inlocuieste pe David Knight este Jamie McCanney. Tanarul este acum intr-o forma maxima, el castigand in Suedia si Finlanda la clasa 125cc. Jamie McCanney a ratat selectia pentru echipa Angliei datorita unei incheieturi rupte, dar acum este recuperat si gata de actiune.
Foto (c) Enduro21.com