in

David Cyprian câștiga Hard Enduro Piatra Craiului în fața lui Jozsa Norbert Levente! Raul Pătrău completează podiumul!

Hard Enduro Piatra Craiului ajunge la final, iar de data aceasta marele câștigător este David Cyprian, proaspăt întors de la Erzbergrodeo! Cele trei zile de cursa au fost dominate de pilotul ceh!

“O cursă de care cu siguranță imi voi aduce aminte. In paddock vibe-ul a fost sensational, pe traseu am impins de motoare, deci o cursa cu toate elementele intalinite in Hard Enduro! Sincere felicitari organizatorilor, pilotilor si suporterilor pentru ca au facut un eveniment atat de frumos!” declara David Cyprian (KTM) pe contul sau de Facebook.

Pe locul 2, a fost de data aceasta, pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente, care, in fiecare zi a fost in spatele lui Cyprian. “In prima zi am incercat sat trag tare, l-am prins pe David din urma, dar arm-pump-ul si-a spus cuvantul. Au urmat apoi cele doua zile grele in padure, unde ne-am dat impreuna, uneori l-am si depasit, dar am avut un adversar in forma maxima si pe anumite portiuni nu am putut tine ritmul cu el. Atmosfera, organizarea e fantastica la HEPC, paddockul a fost cel mai frumos pana acuma, zona si trasele sunt superbe!” declara pilotul sustinut de GASGAS Romania, Jozsa Norbert Levente.

In spatele celor doi, cu o evolutie spectaculoasa de la o cursa la alta, este Raul Patrau (KTM). “Am avut parte de un grip extraordinat toata cursa, chiar daca Duminica a plouat. De la Prolog am reusit sa imi mentin pozitia pe podium si sper ca in urmatoarea cursa din campionat sa imi imbunatesc rezultatul! Multumesc sponsorilor si tuturor celor care ma sustin!”

Zdenek Cyprian (KTM), nu ne-a facut sa intelegem clar, el se antreneaza cu David Cyprian (castigatorul clasei PRO), sau Zdenek il antreneaza pe David, pentru ca VETERANUL Ceh pare sa nu aiba plamani castigand cursa cu aproape 50 de minute in fata pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart (GASGAS). Orzan Gheorghe completeaza podiumul.

Grigoras Maria (KTM) este cea mai rapida la clasa extrem de populata a FETELOR! Cu 21 de minute mai lenta este Mares Celine urmata de Paluch Fucik Joanna Urszula.

Guiman Gheorghe, pilotul local, castiga cu un avans de 9 minute in fata cehului Cochlar Daniel la EXPERT. Ilyes Szilveszter vine pe podium, iar Andrei Botoaca si Marin Raul Marian completeaza Top5!

Liszka Roland Noel este cel mai rapid in clasa sa, iar Ott Kornel Jun la doar 13 ani, castiga PROLOGUL la HOBBY, iar in urmatoarele zile tine in spatele liderului, doar cateva secunde despartindu-i. Pe podium urca si Venk Petr.

Foto: FRM.ro