in

Jozsa Norbert Levente pilotul Master Bike Cluj, locul 4 după 4 zile intense la enduroPanorama 2022

Dupa cele 4 zile intense la enduroPanorama, pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente castiga la clasa PRO in Campionatul National de Hard Enduro al Romaniei, dar la OPEN se claseaza al patrulea dupa Alfredo Gomez.

Prima zi la endroPanorama 2022 a fost ziua Prologului, unde pilotii au avut de parcurs 50km de traseu. Aici Norbi ajunge la Finish cu 3 minute in spatele lui David Cyprian, ceea ce il claseaza pe locul 4.

Din pacate in ziua 2 o mica greseala de navigatie ii aduce pilotului sustinut de GASGAS Romania, o penalizare de 12 minute, dar si asa se mentine in clasamentul general, la aproximativ 4 minute de podium.

Vineri, are sa fie ziua decisiva, dar deja ocupantii podiumului si-au creat un ecart destul de mare, doar o problema tehnica sau un abandon amenintandu-le rezultatul. Tanarul din Harghita se mentine la finalul penultimei zi pe 4 la general.

Sambata, traseul este doar o formalitate pentru pilotii clasei PRO si fiind unul scurt, cartile erau jucate, deci in final Jozsa Norbert Levente ramane pe locul 1 in Clasamentul General al Campionatului National de Hard Enduro si pe 4 in clasamentul OPEN.

„Am avut parte de o cursă foarte frumoasă organizată perfect ca întotdeauna. M-am simțit foarte bine pe motor, am avut parte și de o vreme frumoas, iar traseul a fost în mare parte uscat și fiecare secțiune fiind posibilă pe motor. Am terminat pe locul 4. Din păcate nu am putut ține ritmul cu primii 3 piloți care se pare că sunt într-o altă ligă, dar sunt mulțumit cu rezultatul obținut. Motocicleta s-a comportat excepțional iar în final vreau să mulțumesc sponsorilor și tuturor celor care mă susțin” declara Jozsa Norbert Levente pentru Zona Enduro.

Foto: FRM.ro