in

VIDEO. Katie Amelia Hodgson si-a pierdut viaţa la Cluj în timp ce concura la Hunt The Wolf 2019.

Tânăra de 24 de ani, din Marea Britanie, care şi-a pierdut viaţa la Cluj în timp ce concura la Hunt The Wolf 2019 era un participant experimentat. Şi nu era pentru prima dată în România.

Katie Amelia Hodgson a participat şi anii trecuţi la cursele de ATV-uri organizate tot în ţara noastră. Ieri, însă, fata a fost ucisă de propria pasiune.

A fost strivită de vehiculul de teren cu care încerca să coboare o pantă foarte periculoasă, care se numeşte chiar Killer, ucigaşul, în engleză.  ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar vehiculul a căzut peste ea.

Iniţial, tânăra de 24 de ani a fost luată cu ambulanţa, apoi dusă cu elicopterul la spitalul clinic de urgenţă Târgu Mureş, sub manevre de resusucitare. 

A ajuns la UPU la ora 17.25 şi prezenta politraumatism, traumatism toraco-abdominal, şoc hemoragic şi stop cardio-respirator neresponsibil la manevrele de resuscitare. La ora 18.00 a fost declarat decesul.

Omagiu pentru Katie ţinut de echipa britanică, după tragedie 

După tragedie, organizatorii au decis să anuleze competiţia la care participau concurenţi din 16 state. Probele care ar fi trebuit să se desfăşoare azi şi mâine au fost anulate.

Imediat ce au aflat teribila veste că tânăra a murit la spital, echipa Marii Britanii care a concurat la Cluj i-a adus un omagiu lui Katie. Imaginile cutremurătoare au fost postate pe Facebook. 

Întreaga echipă britanică o să-i simtă lipsa lui Katie. Prietenii, colegii şi toţi cei care au cunoscut-o îi vor simţi lipsa. Katie a murit făcând ceea ce-i place“, a spus cu vocea tremurândă un reprezentat al echipei britanice.

Sursa: Observator.tv