in

VIDEO. Jozsa Norbert-Levente incepe antrenamentele pe motor dupa 4 luni de la accidentare!

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert-Levente incepe antrenamentele pe motor dupa o lunga perioada de refacere, datorate cazaturii urate din timpul antrenamentelor pentru Campionatul Mondial de SuperEnduro.

https://www.facebook.com/jozsanorbert32/videos/3291466087531121/

In timpul pregatirilor intense pentru etapa cu numarul doi din Campionatul Mondial de Enduro, Norbi cade urat si isi disloca umarul. Accidentarea a fost atat de grava incat s-a intervenit chirurgical. “Ma pregateam intens pentru etapa din Germania, din pacate am pierdut controlul motocicletei pe o saritura, iar aterizarea nu a fost una foarte placuta. Au fost necesare interventii chirurgicale pentru a-mi repara umarul.

https://www.instagram.com/p/B6dYo4YpiLW/

Dupa 4 luni de recuperare si antrenamente specifice, pilotul sustinut de Master Bike Cluj s-a urcat pentru prima data pe motocicleta. “Zilele trecute am facut prima tura pe circuitul meu de acasa. M-am simtit foarte bine, dar trebuie sa imi recapat forma de dinainte. Inca nu sunt refacut si recuperat fizic 100%. Continui cu fizio-terapie, antrenamente specifice si ma antrenez din greu, asa cum imi permit conditiile din aceasta perioada trista pentru intreg motorsportul. Sper sa iesim cat mai repede din aceasta pandemie si sa reinceapa cursele, unde, sa ii pot reprezenta pe cei care ma sustin si anume: MasterBike.ro, Szinker SRL, L&A, 3A Impex, Nils Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics, ServiceSuspensii.ro, Forma, CZ Chains Romania, Enduro Expert, UFO Plast.