in ,

VIDEO. Jozsa Norbert Levente castiga enduroPANORAMA 2021. Dieter Rudolf castiga o pozitie in fata lui David Cyprian!

enduroPANORAMA il are ca si castigator pe Jozsa Norbert Levente, pilotul Master Bike Cluj dominand cursa cap-coada chiar daca in penultima zi, a fost penalizat cu 30 minute!

“Din pacate ieri am primit o penalizare de 30 de minute, am ratat o bucla de PRO, bucla pe care doar Travis Teasdale si Dieter Rudolf au gasit-o. Din fericire am avut un avantaj bun castigat in primele zile de concurs, iar azi am tras tare si am recuperat destul de mult, chiar daca a fost un traseu scurt. M-am simtit in forma maxima week-end-ul acesta, mai ales ca am avut parte de un grip maxim, iar motocicleta s-a comportat exemplar!”

View this post on Instagram

A post shared by Zona Enduro (@zonaenduro)

Pilotul sustinut de Master Bike Cluj, Authentic-Spirit, Szinker SRL, L&A, 3Aimpex,  NILS Oil Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics,  ServiceSuspensii.ro, Forma,  CZ Chains Romania si EnduroExpert se pregateste acum de urmatoarea cursa, Hard Enduro Piatra Craiului 2021, Zarnesti.

Dieter Rudolf reuseste sa il depaseasca pe David Cyprian in ultima zi de cursa in clasamentul general, probabil pentru Cyprian penalizarea de 30 minute nu i-a picat bine. In Top5 intra Raul Patrau si Travis Teasdale!

ENDURO PANORAMA 2021 VIDEO: