in

Varga Zsolt, pilotul NordicaMoto castiga Greu Enduro Holbav 2022!

Greu Enduro Holbav ajunge la final, iar marele castigator al cursei este pilotul NordicaMoto, Varga Zsolt!

Cu o vreme exact asa cum trebuie, Greu Enduro Holbav nu doar ca s-a bucurat de un numar impresionant de rideri gata de actiune, ci si de un numar mare de spectatori, ceea ce ne face sa credem ca acest sport incepe sa fie din ce in ce mai apreciat!

Am avut parte de un traseu gandit fain, bine marcat, nu foarte greu, fiind si uscat! O cursa frumoasa, chiar daca am avut mici probleme intr-un punct unde s-a furat benzile de marcaj, am ratacit putin pana sa gasim traseul. Ma bucur ca am reusit sa obtin victoria, chiar daca vine pe final de sezon. Felicitari organizatorilor si tuturor riderilor!” declara Varga Zsolt.

Pe locul secund, il avem pe PAVEL DANI IULIAN, pilotul Black Ryders Sibiu, iar podiumul il completeaza STĂNIȘOR MARIUS VIOREL – Motokron Racing. In Top5 intra si pilotii Master Bike Cluj, POP SORIN NICOLAE si GADOLA RAUL!

Asa cum traditia o spune, Grigoras Maria castiga clasa fetelor, iar cel mai impresionat este ca din nou, e in Top10 la HOBBY, mai exact locul 7! RADU ALEXANDRA  si IONITA MIHAELA urca si ele pe podiumul destinat fetelor.

Batalie stransa la EXPERT, unde BUȚIU MARIN BOGDAN, Bobo cum il stim toti, se impune in fata lui GUIMAN GHEORGHE ALEXANDRU cu 48 de secunde! DUMITRU IOAN este in Top3.

Clasa HOBBY este dominata de riderii locali, cel mai rapid fiind SULICA LUCIAN FLORIN urmat de SULICA ALEXANDRU. Podiumul il completeaza GHERMAN LEONARDO.

Acum, nu ramane decat sa ne pregatim de ultima cursa a sezonului, Golden Mountain ce are loc la sfarsitul acestei saptamni, 07-09. Octombrie! Tot in acest sfarsit de saptamana se pare ca avem o dubla finala, finala Campionatului Mondial de Hard Enduro 2022 – Hixpania Hard Enduro!

Rezultate-CR-EST-HE-GREU-ENDURO-HOLBAV-01-10-2022