in

Un tanar roman, campion mondial! Sa crestem un campion!

“Sa crestem un campion” este un altfel de proiect. Este acel proiect prin care cel mai tanar campion national de motociclism, Vlad Neaga, are acces la competitiile internationale.

VLAD NEAGA SUPERMOTO

Cine este “campionul”?
Vlad Neaga a inceput oficial motociclismul la 10 ani si de atunci a invatat ca un campion nu se naste pur si simplu, ci se formeaza prin munca si pasiune. Daca la inceput au fost doar 2 oameni care au crezut in el, parintii lui, din al treilea an, impresionati de perseverenta si talentul tanarului, s-au mai alaturat 5 prieteni.
In 2014, la 15 ani, Vlad castiga categoria SOpen Supermoto, rezervata seniorilor. Cu aceasta victorie peste o suta de noi sustinatori isi pun speranta in el si in faptul ca acest tanar talentat poate deveni, intr-o buna zi, noul Campion Mondial de Supermoto.
Un tanar roman, campion mondial, intr-un viitor deloc indepartat! Dar pentru ca singurele fonduri reale sunt cele proprii, care au fost investite toate in ultimii 5 ani de sport de performanta, indraznim sa va rugam sa ne sustineti.

VLAD NEAGA

Prima provocare este “Spania”.
Jerez, Spania: in perioada 26-29 martie va avea loc prima competitie mondiala din anul 2015. Vlad va fi introdus in atmosfera celei mai inalte competitii de motociclism, va invata ritmul Mondialului si va fi acolo, pregatit sa faca fata provocarilor. E mult mai usor sa ceri ajutor de la prieteni, de aceea noi lansam aceasta campanie catre prietenii lui Vlad, prietenii nostri, ai vostri si prietenii prietenilor lor. Sustinatori-prieteni, simpatizanti-prieteni, iubitori de motociclism–prieteni, participati prin aportul vostru la “cresterea” unui campion!

SA CRESTEM UN CAPION

Cum il poti sustine? Simplu!
• Sponsorizandu-l cu echipament, piese, consumabile moto, combustibil pentru deplasari, etc.;
• Promovandu-l tuturor;
• Redirectionand 20% din impozitul pe profit al societatii tale;
• Prin depunere sau transfer bancar in conturile:

Neaga Horea
LEI RO35BTRL03601201613384XX, deschis la Banca Transilvania
LEI RO53INGB0000999901752844, deschis la ING Bank
EUR RO83INGB0000999904743687, deschis la ING Bank

Mai multe detalii pe www.vladneaga.ro