in

Stroisteanu Bart, veteranul Master Bike Cluj, urca GasGas-ul din nou pe podium, la Zarnesti – in ciuda tuturor factorilor!

Sfarsutul de saptamana se incheie pentru pilotul Master Bike Cluj, Stroisteanu Bart la Zarnesti in Campionatul National de Endurocross, asta dupa ce timp de o saptamana intreaga a fost calare pe motor, pregatind si finalizand micile detalii ale Transylvania Arena 2021, dar sa revenim la EnduroCross.

 

Traseul de la Zarnesti a pus la mare incercare pilotii inscrisi in cursa, dar si motocicletele. Cu o distanta destul de mare de parcus, multi au avut probleme cu dozarea benzinei chiar si cei cu motociclete pe injectie. Unul dintre ei fiind si Bart.

“Bucurie mare fost ca am reusit sa termin traseul fara sa alimentez, dar acest lucru m-a facut ca in ultimul tur sa parcurg traseul la realanti, iar pe coborari sa opresc motorul pentru a economisi benzina, dar bucuria cea mai mare a fost ca am reusit sa urc pe treapta cea mai inalta a podiumului, in fata lui Dani Nicolae, care, s-a transferat de la EXPERT la clasa VETERANILOR in ultima clipa. Motocicleta s-a comportat impecabil, mai ales ca am avut o cursa cu diferente mari de altitudine ce se schimbau rapid. GasGas – rezista!”