in

Jozsa Norbert, Szakacs Robert si Rogojan Emanuel, cei 3 magnifici de la Transylvania Arena 2021!

Am avut un week-end plin de actiune, week-end ce a inceput la Cluj, Capusul Mic cu faimoasa cursa Transylvania Arena.

Aici am descoperit ce inseamna cu adevarat sa fortezi de la start pana la finish, traseul fiind unul ales pe spranceana, fara timpi de respiro! Un adevarat Erzbergrodeo, fara cariera, dar cu bolovani piatra si radacini asezonate cu paraie interminabile!

Datorita ploii ce a venit in turul doi de cursa, organizatorii au marit timpul necasar pentru finish la 3h si 30min. Primul la Finish cu un timp de 2ore si 58 de minute este Jozsa Norbert Levente (GasGas). “O zi superba pe motor, traseu sustinut, oameni faini. M-am distrat mult, si mi-a placut formatul gen “extreme endurcross”. Acum ma pregatesc pentru Ditrocks Hard Enduro, ce are sa vina in acest week-end la Ditrau,” declara Norbert, pilotul Master Bike Cluj. De mentionat este si faptul ca Norbi este la prima sa participare pe traseul Transylvania Arena!

Pe doi, cu putin peste 20 minute in spate, vine tot de la acelasi club, Robert Szakacs (KTM). “Sunt bucuros ca am reusit sa termin pe locul 2 si in timpul limita impus. Traseul a fost unul foarte solicitant atat tehnic cat si fizic. Nu am avut nici un pic de respiro, doar sus-jos. Felicitari organizatorilor, asteptam editia urmatoare! Multumesc sponsorilor si tuturor celor care ma sustin!”

Podiumul il completeaza Rogojan Emanuel (KTM)! “Am avut parte de o cursa ce m-a solicitat la maxim! Din pacate nu am prea avut timp de antrenament in ultima perioada si sunt bucuros ca am terminat pe podium. Felicitari colegilor, Norbi si Robi pentru rezultat si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru o asemenea cursa!

In final, nu trebuie sa uitam de inca doi piloti ce au reusit sa duca la capat cele doua ture de traseu, Nicu Vasiu (KTM), care a avut ca adversari niste pustani si pe Pavel Dani Iulian (KTM), ambii piloti PROFI MOTO SHOP!

Clasa EXPERT este castigata de Pop Sorin Nicolae urmat de Salicean Ionut. Pe podium urca si Urs Corneliu Septimiu. Toti trei, piloti Master Bike Cluj.  Popovici Norbert, Vinersar Cristi si Vechiu Daniel duc la final si ei cursa!

De apreciat si sistemul de cronometrare ales de organizatori, cu rezultate in timp real, cu timpi inregistrati in fiecare CP, cu rezultate finale aflate la un click distanta! Despre traseu, o sa urcam pe canalul de YouTube Zona Enduro intreaga cursa! Multumim de asemenea #EnduroNuts – Tours and Training pentru motocicleta pusa la dispozitie, si pentru ghidarea pe traseu!