in ,

Sebis Enduro Challenge 2013 – Rezultatele Cupei Regionale

Etapa de Anduranta a Sebis Enduro Challenge 2013 putem spune fara dar si poate ca a fost cireasa de pe tort a Cupei Regionale Sebis Enduro Challenge 2013, iata si de ce:

SEC 2013 - SEBIS ANDURANTA - CLASA MOTO

Clubul organizator, Lion Racing Team pe decursul Cupei Sebis Enduro Challenge a capatat experienta, iar aceasta finala a fost una fara greseala atat din punct de vedere al organizarii cat si al traseului. Traseul, unul de viteza, mai bine zis de relaxare dupa proba speciala de care nu m-am saturat dupa incheierea competitiei facuta in intregime intr-un cadru natural, spectaculoasa si solicitanta. Presarata cu cateva obstacole artificiale a solicitat din plin pilotii, fiind tinuti tot timpul in priza, ba pe o urcare scurta si abrupta, ba peste un cauciuc, cand pe o saritura, cand pe coborare, nimic imposibil, ci frumos si bine gandit!

Spectacolul a fost asigurat de pilotii clasei MOTO Expert, tinand publicul prezent in priza timp de 3 ore si 4 minute, timp obtinut de pilotul ZEN World Extreme, Hubalau Sorin Andrei. Andrei Cosmin Nicusor (Vectra Zarnesti) este mai lent cu 3 minute si ocupa locul 2. Podiumul il completeaza Leric George Florentin cu un timp total de 3 ore si 13 minute. Top 6: Paunas Adrian, Bogdan Vlai si Orban Alexandru.

SEC 2013 - SEBIS ANDURANTA - CLASA MOTO

De la Juniori la Hobby a facut trecerea Nagel Joanan Giedon, 14 ani, calare pe un RMZ 250 2t conducand pana aproape in ultimul tur cand este depasit de Cojocaru Cristi. Diferenta dintre cei doi fiind de doar 47 de scunde. Locul 3 la 5 minute diferenta de prima treapta a podiumului ii revine lui Marasescu Oliv Raul. Top 6 il completeaza Sfetea Geisler Ionut urmat de Techelia Sulicean Liviu si Adelin Pavlov.

SEC 2013 - SEBIS ANDURANTA - CLASA MOTO

Clasa Quad Expert a rulat cu viteze supersonice prin padure, Bodea Sebastian stabilind si cel mai bun timp/tur, 18 minute si 30 de scunde. El este urmat de Bolos Otniel si Jerca Andrei.

SEC 2013 - SEBIS ANDURANTA - CLASA QUAD & ATV

Razvan Mocuta castiga fara mari probleme clasa Quad Hobby, el chiar obtinand al doilea timp dupa Bodea Sebastian. Pe locul 2 Nagl Ioan.

ATV-urile mai mici de 500cc il au ca lider pe Marian Ioan, urmat de Breban Mircea, iar pe trei, o prezenta feminina, Leontina Schebesch.

SEC 2013 - SEBIS ANDURANTA - CLASA QUAD & ATV

Clasa mare a ATV-urilor, peste 500cc este castigata de Rus Beniamin. Locurile doi si trei sunt ocupate de Cozma Vlad si Condre Danut. Top 6 il completeaza Ardelean Adrian, Dan Slavescu si Emil Costrut.

Clasamentul Sebis Enduro Challenge 2013 poate fi descarcat de mai jos:

CLASAMENT SEBIS ENDURO CHALLENGE ETAPA 3

CLASAMENT SEBIS ENDURO CHALLENGE OPEN

CLASAMENT SEBIS ENDURO CHALLENGE REGIONAL

Galeriile foto ale Etapei 3:

FOTO. Sebis Enduro Challenge 2013 – Anduranta – QUAD & ATV

FOTO. Sebis Enduro Challenge 2013 – Anduranta – MOTO

FOTO. Sebis Enduro Challenge – Anduranta – PILOTI