in

Rienk Tuinstra castiga HECS 2022! Varga Zsolt si Raul Patrau completeaza podiumul!

Asa cum toata lumea se astepta, HECS este cursa unde fiecare muschi al corpului este solicitat, atat pe urcari cat si pe coborari! Avand in vedere ca ploaia si-a spus cuvantul, HECS 2022 are sa ramana in memoria fiecarui rider aliniat la start!

VIDEO. HECS Xtreme Hard Enduro 2022

Cel mai rapid pilot al clasei PRO are sa fie Rienk Tuinstra – Enduro Riding Sibiu “Anul acesta am avut parte de ploaie, totusi ziua a fost perfecta si distractiva!” declara pilotul Black Ryders Sibiu.In spatele sau ajunge Varga Zsolt – NordicaMoto.ro, care inca din primul moment al cursei intampina probleme. “Pe prima urcare am rupt maneta de ambreiaj. Am avut noroc ca un spectator mi-a imprumutat alta si am putut continua. Asa am reinceput cursa pentru a recupera pozitiile pierdute, de pe ultimul loc reusind sa ajung pe locul 2! Am avut parte de antrenamentul perfect pentru prima etapa din Campionatul National de Hard Enduro – Hard Enduro Arsenal. Traseul a fost pe masura: tehnic, urcari grele, deci ne-a solicitat la maxim!”

Pe podium urca si Raul Patrau – organizatorul Hard Enduro Poiana Rusca.“Am avut parte de un traseu sustinut, fara portiuni de viteza, doar sus-jos de la start pana la finish, iar ploaia ne-a facut sa resimtim si cea mai mica radacina. Pe final de cursa am reusit sa-l depasesc pe Dani Iulian, ceea ce mi-a adus clasarea pe podium.”

Urmatoarea oprire din calendarul HARD ENDURO 2022 este la Costesti unde o sa il avem prezent la start si pe Alfredo Gomez!