in

Podium pentru Jozsa Norbert Levente in prima etapa a Campionatului Mondial de SuperEnduro

Norbi confirma inca odata ca rezultatul din ultima etapa a sezonului trecut nu a fost unul intamplator, iar in deschiderea Campionatului Mondial de Super Enduro din Polonia, alaturi ne noua sa echipa,  X-Grip Hill Climb si GRENZGAENGER, tanarul din Harghita se claseaza pe locul 3 la general!

Dupa parera mea lista concurentiilor e mult mai numeroasa anul aceasta (cel putin la clasa Junior), popularitatea acestui sport crescand de la an la an, multi piloti fiind interesati de aceasta disciplina si se pregatesc intens, asadar ma bucur ca am putut sa urc pe a treia treapta a podiumului in deschiderea Campionatului Mondial de Enduro – Marele Premiu al Poloniei.


Voi continua pregatirile pentru urmatarea etapa ce va avea loc in Riesa  – Germania, pe 5 Ianuarie si sper sa repet clasarea pe podium din nou. Multumesc noii mele echipe X-Grip Hill Climb pentru sustinere si sponsoriilor: #Grenzgaenger #L&A #Masterbike #PoemDesign #Szinkersrl #Forma #mxmotors #zonaenduro #letsridegraphics #dmxsuspension #vikingpruszynski #poweringoffroad si nu un ultimul rand lui Mihai si Dan Birca si nu in ultimul rand lui Dan Luca.

Norbert a reusit o clasare pe podium dupa ce in prima mansa s-a clasat al treilea, in spatele lui David Cyprian. In mansa a doua, din cauza startului invers si a unui mare ambuteiaj in primul viraj, Norbi de pe ultimul loc incheie pe 8. Foarte motivat in finale strange din dinti si pozitia a patra are sa ii aduca locul 3 in clasamentul general!

Urmatoarea etapa este programata pe 5 Ianuarie, in Germania – Riesa, iar  intreaga cursa este transmisa live pe www.enduro-tv.com. Tot aici se poate vedea integral transmisiunea de week-endul trecut.