in

Pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert-Levente la nici 3 minute in spatele lui Alfredo Gomez. Hard Enduro Arsenal 2021

Cu toate ca Arsenal Hard Enduro a fost castigata de David Cyprian, cei care au impus ritmul clasei PRO, au fost Alfredo Gomez si pilotul Master Bike Cluj, Jozsa Norbert Levente – GAS GAS.

Norbi a tinut aproape de Gomez inca din ziua Prologului, clasandu-se la putin peste 20s in spatele lui. In prima zi de off-road, la jumatatea cursei, pilotul Rockstar Energy Husqvarna Racing, Alfredo Gomez, avea deja undeva la 7 minute avans fata de restul pilotilor. La finalul zilei, Norbert reuseste sa recupereze foarte mult si incheie pe locul 2, la aproximativ 4 minute in spatele liderului.

Am avut doua zile foarte bune, m-am simtit foarte bine pe motor, imi era dor de curse! Prologul a fost unul foarte rapid, ma bucur ca am mers fara greseli. A doua zi, eu si noua motocicleta ne-am inteles foarte bine, chiar daca nu am atat de multe ore pe noul GasGas. Ma asteptam la mai mult noroi, dar se pare ca am avut gripul perfect tot weekend-ul, iar traseul a fost unul pe masura. Din pacate in a treia zi, am avut o eroare de pilotaj sau o eroare de marcaj a organizatorilor, ratand o bucata de traseu, eu, Gomez, Kabakchiev si Sonny Goggia, toti fiind penalizati… Chiar si asa, ma bucur ca am impus ritmul zilei, si la final am terminat ziua in fata lui Gomez. Astept cu nerabdare urmatoarea cursa, Transylvania Arena Jibou! Nu in ultimul rand vreau sa multumesc celor care ma sustin, Master Bike Cluj, Authentic-Spirit, Szinker SRL, L&A, 3Aimpex,  NILS Oil Romania, MX Motors, Lets Ride Graphics,  ServiceSuspensii.ro, Forma,  CZ Chains Romania si EnduroExpert.