in

Pilotii MasterBike.ro, Robert Szakacs si Viorel Costin despre Regiment 13 2015

Week-end-ul trecut Regimentul 13 si-a adunat ostasii in Poiana Marului, Caras-Severin pentru o cursa de Hard Enduro adevarat!

Regiment 13 2015 Foto: Se BA https://www.facebook.com/b.seme
Regiment 13 2015 Foto: Se BA https://www.facebook.com/b.seme

Am stat de vorba si am urmarit evolutia pilotilor MasterBike.ro, Viorel Costin si Robert Szakacs in cele 3 zile de concurs. Iata ce ne-au povestit despre Regiment 13:

Viorel Costin - Regiment 13 - Yana Stancheva, www.yanastancheva.com
Viorel Costin – Regiment 13 – Anton Anestiev, www.yanastancheva.com

Cum ghinionul se tine scai de Viorel aproape cursa de cursa, se pare ca nici la Regiment cel mai tanar pilot al echipeni nu scapa de ghinion: de data aceasta a pornit pe Prologul de joi, pe pana, clasandu-se doar pe locul 32. “A doua zi am reusit sa scap de evenimentele neplacute recuperand in clasament la clasa Hobby, terminand pe locul 6. In ultima zi de concurs am reusit un loc 7, ceea ce mi-a adus locul 7 in clasamentul general din 213 rideri ce au luat startul in aceasta cursa. M-am simtit foarte bine la Regiment 13, o organizare foarte buna, cu un traseu foarte, foarte bine marcat!

Viorel Costin - Regiment 13 - Yana Stancheva, www.yanastancheva.com
Viorel Costin – Regiment 13 – Yana Stancheva, www.yanastancheva.com

La clasa PRO, Robert Szakacs a avut concurenta serioasa. Blake Gutzeit, Norbert Levente-Jozsa, Andy Noakley si nelipsitul Maciej Loboz care inca are tot respectul nostru pentru cum se descurca cu o motocicleta de motocross pe un teren de Hard Enduro! “O cursa foarte solicitanta si cel mai important o cursa cu piloti foarte bine pregatiti din strainatate! La Prolog nu am obtinut decat locul 18, iar in ziua 2 chiar dupa start am avut o bucla de A pe un parau, loc unde am pierdut destul de mult timp pana am reusit sa depasesc riderii blocati. Ultima zi a fost una foarte grea! Chiar inainte de finish organizatorii ne-au pregatit un parau foarte lung si tehnic. Aici recuperat si am depasit multi piloti, clasadu-ma pe 4. In final, dupa peste 9 ore pe motor, in clasamentul general sunt pe locul 6!