in

Pilotii Master Bike Cluj deschid in forta Campionatul National de EnduroCross – de la mic, la mare!

Week-end plind de rezultate pentru pilotii Master Bike Cluj, in deschiderea Campionatului National de EnduroCross; de la cei mai tineri, pana la cei cu “multa experienta”!

Maria Grigoras s-a impus clar in clasa dedicata fetelor, dar si cu un rezultat exceptional, locul 8 la HOBBY, cu aproximativ doar 8 minute mai lenta decat tatal sau, Grigoras Gabriel, el incheind cursa pe 5 in 02h:24m:50s si cu 12 minute ecart fata de locul 1! Ca totul sa ramana in familie, Radu Alexandra, ocupa pozitia 2, clasa FETE.

Surprise, surprise mother#@%er – The King is Back!

Exact versurile astea mi-au venit in minte cand l-am vazut pe Gagyi Peter aliniat la start! Cu un palmares de exceptie, in fiecare ramura a motociclismului in care a activat, pilotul din Targu Mures s-a intors dupa o lunga pauza la EnduroCross!

Pilotul Master Bike Cluj, de data aceasta pe un GASGAS 450 castiga clasa Veteranilor, in fata lui Caraba Florin, tot de la acelasi club. Locul 3 este ocupat tot de un nume cunoscut in lumea Supermoto-ului, Dragos Cristian!

Am stat de vorba cu GAGYI Peter, iata ce ne-a declarat dupa finalul cursei. “Fata de anii trecuti vad progrese, cu pasi mici, dar sunt progrese. Din pacate nu am avut circuitul de Motocross, cum ar trebui sa aiaba cursele de acest gen, loc in care pilotii de MX pot recupera timp. Am avut doar enduro si atat! Ar fi multe de zis… Ma bucur ca m-am inteles cu noua motocicleta, imi place cum a mers GASGAS-ul! Inca nu sunt hotarat unde o sa alerg acest sezon, peste 2 saptamani incepe Campionatul National de Motocross la Prundu. Dupa aceasta etapa ma pot decide! Vreau sa-i felicit pe toti cei implicati si pe toti cei care au sustinut competitia noastra saraca (cum este posibil sa primesti ca premiu, o minge de fotbal!?).”

Cel mai rapid la EXPERT este Popovici Marius, urmat de Barbos Darius, pilot Master Bike Cluj, la doar 6 secunde diferenta!! Pasztorkai Antal completeaza podiumul.

Foto: FRM.ro, Ovidiu Cavasdan