in

OlteniaX 4 – Competitie Olteneasca de HARD ENDURO! Detalii traseu si Program.

Hard Enduro Craiova si Free Bike Team organizeaza in acest week-end OLTENIAX – Cupa Craiovei un eveniment sustinut de ATH-Moto si ATVRom! Peste 100 de piloti din toate colturile tarii, sunt pregatiti de start, printre care si multiplul campion national, Andrei “Giubi” Botoaca!

Tot la clasa PRO avem o revenire dupa o lunga perioada de pauza din competitiile de Hard Enduro, pilotul Adrenaline Motorsport – Alec Dumitrescu, dornic de o noua victorie!

Proaspat incalzit de la HECS 2022 – Raul Patrau are si el un cuvant de spus la clasa PRO alaturi de Alexandru Baleanu, Ovidiu Nistor si de multi alti rideri prezenti.

Am stat de vorba cu Cioc George Emilian – Bobita cum toata lumea il cunoaste in lumea sportului cu roti cramponate despre traseul de anul acesta. “Prologul de Sambata are loc la OLTENIA RACING PARK si o sa fie exclusiv pe si in nisip! Nisipul este un element nou pentru multi dintre rideri, deci cu siguranta o sa ii puna la mare incercare, iar ca sa ridicam gradul de spectaculozitate, fiecare clasa o sa aibe o finala cu cei mai buni 5 rideri! Pentru cursa de Duminica din Padurea Bucovat, alaturi de Free Bike Team am pregatit un taseu specific fiecarei clase, hard – exact atat cat trebuie! Clasa PRO o sa aiba 3 sectiuni dedicate fata de traseul comun, iar pentru clasa HOBBY am hotarat sa introducem cateva sectiuni unde se va putea face o departajare intre piloti.”

PERIOADA SI LOCATIE

  • 09-10 Aprilie Bals, jud. Olt si Craiova, jud Dolj;
  • 09 Aprilie – Prolog OLTENIA RACING PARK – (prolog)
  • 10 Aprilie – Pizzeria Merci Ivona Italian- sat Palilula / Craiova (parc rece) – Padurea Bucovat/ Craiova (cursa)

CUM AJUNG LA LOCATII

Sambata – secretariat/ inscrieri/ prolog va fi la Oltenia Racing Park

https://goo.gl/maps/ghCQSX5u8jypn7C86

Sambata orele 17.00 – duminica 09.00 – parc rece

https://goo.gl/maps/JB1j28vWWvuKNVA96

CONTACT

  • ENE STEFAN, 0745798927 – organizare generala (dupa ora 17.00, zilnic)
  • BOBITZA, 0754 033 534 – detalii traseu (zilnic)